METROPOLIS ANIVERSEAZa SENIORII TEATRULUI ROMANESC de ZIUA MONDIALA A TEATRULUI

0
544

Metropolis va invita sa ne fiti alaturi de ZIUA MONDIALA A TEATRULUI, duminica 27 martie 2011, ca impreuna sa celebram SENIORII TEATRULUI ROMANESC. Cu aceasta ocazie, de la orele 13.00, Teatrul Metropolis si Magazinul Cocor va asteapta in Piata Timpului unde vom aniversa cariera maestrului Radu Beligan, Presedinte de onoare pe viata al Institutului International de Teatru.

In prezenta a numeroase celebritati din lumea teatrului si a filmului romanesc, in semn de recunoastere si pretuire i se va acorda o stea pe WALK OF FAME-ul din Piata Timpului, maestrului Radu Beligan, Director Onorific al Teatrului Metropolis.
in acelasi cadru festiv, George Ivascu, Directorul Teatrului Metropolis, va citi mesajul anual al Institutului National de Teatru, “Pentru un teatru in slujba omului”, dedicat acestei importante zile si transmis tuturor teatrelor din lume.

In semn de omagiu adus Zilei Mondiale a Teatrului va invitam sa inchinam o cupa cu sampanie, incepand cu orele 19.00, la Club Prometheus, unde Teatrul Metropolis va continua celebrarea marilor artisti care in acest an sunt aniversati sub egida “Seniori ai teatrului si filmului romanesc”: Ion Besoiu – 80 de ani, Florin Piersic si George Motoi – 75 de ani, Violeta Andrei – 70 de ani, Eugenia Maci, Tora Vasilescu si Radu Gheorghe – 60 de ani.

Cu aceast prilej, lansam noul proiect al teatrului, METROPOLIS ALTERNATIV, realizat in parteneriat cu Fundatia Anonimul, la Clubul Prometheus, unde vor fi prezentate productii ale Teatrului Metropolis.

Va asteptam cu drag pentru ca impreuna sa marcam aceasta importanta zi a teatrului romanesc.

Dineul va fi oferit de Restaurantul-Muzeu VATRA NEAMULUI, cu sarmalute si placinte moldovenesti

Sursa: http://teatrulmetropolis.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here