Mesajul presedintelui ANFP cu ocazia zilei de 8 Martie

0
687

Ziua Internationala a Femeii a fost instituita oficial in anul 1977, cand Adunarea Natiunilor Unite a consfintit ziua de 8 Martie drept Ziua Femeii si a Pacii. Din acel an, acordam atentia cuvenita acestei sarbatori, recunoscand importanta implicarii femeii in bunul mers al lucrurilor in toate domeniile.

Cu prilejul Zilei Internationale a Femeii, presedintele Agentiei Nationale a Functionarilor Publici, domnul Andras SZAKAL, a adresat cateva ganduri bune femeilor care ocupa functii publice in administratia romanesca, colaboratoarelor din cadrul organizatiilor neguvernamentale si din mediul academic, si, nu in ultimul rand, reprezentantelor mass-media.
“Adresez tuturor femeilor un calduros La multi ani, alaturi de sincere urari de sanatate, realizari profesionale si personale. Totodata, doresc sa transmit un gand bun tuturor colaboratoarelor noastre, carora le multumesc pentru contributia adusa la transpunerea in practica a misiunii ANFP.
Colegelor mele, femeilor din functia publica, le transmit multa putere de munca, reafirmandu-mi sprijinul in tot ceea ce tine de evolutia carierei acestora in administratia publica, in spiritul egalitatii de sanse dintre femei si barbati”, a precizat domnul Andras SZAKAL, presedintele ANFP.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here