Mercedes-Benz Sprinter ajuta copacii sa se intoarca acasa

0
698

Muzeul National al taranului Roman, Muzeul National „George Enescu” si Muzeul National de Istorie a Romaniei au spus un „da” hotarat Copacului de Hartie
Comunicatorii pentru Societatea Civila – proiectul prin intermediul caruia Mercedes-Benz Sprinter a adresat invitatia noilor membri de a se alatura initiativei Copacul de Hartie.

Mercedes-Benz Sprinter – non-stop la dispozitia proiectului ecologic pentru colectarea hartiei reciclate
Protectia mediului, reducerea cantitatii de hartie aruncate la cosul de gunoi si refacerea spatiilor verzi: obiectivele sustinute de Sprinter
Peste 360.000 kg de hartie reciclata, de la peste 640 de companii din Bucuresti si peste 5.000 de copaci plantati cu ajutorul Mercedes-Benz Sprinter
Bucuresti – Mercedes-Benz Sprinter isi reinnoieste promisiunea de a „ajuta copacii sa se intoarca acasa” prin intermediul proiectului ecologic Copacul de Hartie si cu ajutorul noilor prieteni care au ales sa se implice in aceasta actiune.
Mai exact, prin intermediul parteneriatului cu proiectul „Comunicatorii pentru Societatea Civila”, Mercedes-Benz Sprinter va colecta hartia reciclata si de la Muzeul National al taranului Roman, Muzeul National „George Enescu” si Muzeul National de Istorie a Romaniei.
,,Responsabilitatea si simtul civic sunt de multe ori considerate atributele tuturor persoanelor care fac dovada acestora. Faptul ca Mercedes-Benz Romania, prin intermediul parteneriatului cu proiectul Comunicatorii pentru Societatea Civila, a reusit sa implice in acest proiect institutii importante din mediul cultural romanesc demonstreaza ca astfel de atribute sunt cultivate si la un nivel unde constiinta colectiva functioneaza,” a declarat Gabriel Craciun, Corporate PR/Communications, Marketing&PR/ Communications Vans Mercedes-Benz Romania.
Autovehiculul Sprinter pus la dispozitie de Mercedes-Benz Romania proiectului Copacul de Hartie faciliteaza colectarea si transportul hartiei reciclate de la peste 640 de companii din Bucuresti. Copacul de Hartie este un proiect inovator care are ca scop protectia mediului prin reducerea cantitatii de hartie aruncata zilnic la cosul de gunoi, prin cresterea cantitatii de hartie reciclata (reducerea numarului de copaci taiati pentru producerea hartiei) si respectiv prin refacerea zonelor verzi (plantarea de copaci).
Proiectul Copacul de Hartie se bazeaza pe un concept simplu care consta in colectarea hartiei, vanzarea acesteia, achizitionarea  de puieti,  plantarea puietilor cu sprijinul voluntarilor si implicit refacerea mediului. Astfel, pe parcursul a doi ani, Mercedes-Benz Sprinter a reusit sa colecteze peste 360.000 de kg de hartie reciclata de la peste 640 de companii din Bucuresti. Mai mult, cu banii obtinuti din vanzarea hartiei reciclate, au fost plantati peste 5.000 de puieti pentru refacerea zonelor verzi.
Ajutati copacii sa se intoarca acasa!
,,Ajutati copacii sa se intoarca acasa este provocarea pe care Sprinter o lanseaza catre toate institutiile si companiile care s-au alaturat sau urmeaza sa se alature proiectului Copacul de Hartie. Iar Sprinter este disponibil pentru toti cei care spun un „Da” hotarat acestei provocari,” a completat Gabriel Craciun.
Cu o echipa completa, Sprinter plus sofer, Mercedes-Benz Romania sustine zi de zi, prin intermediul Copacului de Hartie, o initiativa menita sa inspire oameni, institutii si companii.
Mai multe detalii despre proiectul Comunicatorii pentru Societatea Civila puteti accesa la adresa: www.comunicatorii.ro/parteneri.
Mai multe informatii despre Mercedes-Benz puteti accesa la adresele: www.mercedes-benz.ro si www.media.mercedes-benz.ro.
Contact:
Gabriel Craciun

[email protected]

+40 21 2004 523

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here