Mercedes-Benz Romania lanseaza versiunile de website pentru smartphone si sistemul multimedia

0
688
mercedes

mercedesMercedes-Benz este prima companie producatoare de automobile premium care lanseaza in Romania versiuni ale website-ului pentru smartphone si sistemul multimedia integrat la bordul autoturismelor sale (COMAND Online). Mercedes-Benz faciliteaza acum accesul utilizatorilor la informatii, de pe telefonul mobil sau de pe sistemul multimedia (COMAND Online). In luna septembrie, Mercedes-Benz va lansa si o varianta a website-ului pentru tablete.

Mercedes-Benz Romania a lansat doua website-uri pentru smartphone si sistemul multimedia integrat la bordul autoturismelor sale (COMAND Online), adaptandu-se, nevoilor specifice de comunicare digitala ale utilizatorilor din toata tara. Astfel, folosind telefonul mobil sau sistemul multimedia, cei interesati pot afla mult mai usor informatii atat despre autovehiculele Mercedes-Benz, cat despre serviciile si accesoriile puse la dispozitie.

Unul dintre cele mai importante beneficii oferite de varianta mobi site este configuratorul auto care permite alegerea optiunilor si dotarilor pentru diferitele tipuri de autoturisme, asigurand o personalizare completa a autoturismului dorit chiar de pe smartphone.

“Noile versiuni ale website-ului Mercedes-Benz au fost create avand la baza www.mercedes-benz.ro, dar continutul a fost optimizat pentru smartphone-uri si COMAND Online. Acestea ofera detalii referitoare la toate modelele de autoturisme Mercedes-Benz, inclusiv configuratorul auto, precum si aplicatia de localizare a Centrelor Mercedes-Benz din Romania”, afirma Claudiu Arion, e-Business & CRM Manager, Mercedes-Benz Romania.
Mercedes-Benz este primul producator de automobile care lanseaza doua astfel de website-uri optimizate pentru utilizatorii din Romania. Astfel, compania inregistreaza o premiera pentru industria auto premium din tara noastra, in spiritul inovator caracteristic.

“in acest moment, suntem primul brand auto din Romania care a implementat o solutie dedicata pentru telefonul mobil si sistemul multimedia integrat la bordul autoturismelor noastre (COMAND Online). Cele doua versiuni au functionalitati multiple si paginile de continut integral optimizate”, declara Valeriu Zaharia, Sales & Marketing Manager Mercedes-Benz Cars Romania.

Dand dovada de mai multa deschidere si flexibilitate, Mercedes-Benz Romania este acum mai aproape de clienti si de admiratorii brandului. Aceasta initiativa va fi urmata in luna septembrie de lansarea unei noi versiuni pentru tablete.

La accesarea site-ului national www.mercedes-benz.ro, in functie de dispozitivul folosit pentru navigare (pc/smartphone/sistem multimedia) detectat de website, se deschide automat una dintre cele 3 versiuni: pc, smartphone sau sistem multimedia.

Versiunea pentru smartphone este disponibila la: http://m.mercedes-benz.ro/. Versiunea pentru sistemul multimedia COMAND Online este disponibila la: http://c.mercedes-benz.ro/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here