Medvedev si Putin, informati despre actiunile desfasurate dupa atentate

0
516
putin-medvev

putin-medvevPresedintele rus Dmitri Medvedev si premierul Vladimir Putin primesc permanent informatii de la fortele de ordine si serviciile speciale privind operatiunile de interventie in urma celor doua explozii produse la metroul din Moscova.

 
Directorul FSB, Aleksandr Bortnikov, cat si ministrul pentru Situatii de Urgenta, Serghei soighiu, l-au informat pe presedintele Dmitri Medvedev despre operatiunile desfasurate pentru sprijinirea victimelor.

Comisia de ancheta a Parchetului a anuntat ca a fost demarata o ancheta pentru terorism.

„O ancheta a fost deschisa dupa cele doua explozii de la statiile de metrou Lubianka si Park Kulturi pentru (…) acte teroriste”, se arata intr-un comunicat.

Premierul Vladimir Putin, care se afla intr-o vizita la Krasnoiarsk, in Siberia, „primeste in acest moment informatii detaliate de la fortele de ordine si servicile sociale privind operatiunile pentru ajutarea victimelor”, a declarat purtatorul de cuvant al Guvernului rus, Dmitri Peskov, citat de agentiile ruse.

Procurorul general, Iuri Ceaika, l-a informat pe presedintele Medvedev despre primele rezultate ale anchetei.

Un purtator de cuvant al Ministerului pentru situatii de urgenta a afirmat ca bilantul provizoriu al celor doua explozii a fost stabilit la 35 de morti si 33 de raniti. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here