Medicover deschide a doua clinica la Cluj-Napoca, in Liberty Technology Park: zece specialitati medicale si programe dedicate pentru companii

0
771

Medicover, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii medicale private din Romania, deschide a doua clinica multidisciplinara la Cluj-Napoca, in urma unei investitii de 300.000 de euro. Aceasta este situata in Liberty Technology Park Cluj, pe Strada Garii, si ofera acces la zece specialitati medicale, un departament dedicat de medicina muncii, o sala pentru kinetoterapie si fizioterapie, precum si programe pentru sanatatea angajatilor.

Noua clinica pune la dispozitia clujenilor zece specialitati medicale la cele mai inalte standarde suedeze, printre care medicina muncii, cardiologie, ORL, obstetrica – ginecologie, dermatologie, medicina fizica si de recuperare, precum si o sala speciala pentru kinetoterapie si fizioterapie. Unitatea a presupus o investitie de aproximativ 300.000 de euro.

Prin intermediul clinicii din Liberty Technology Park, companiile beneficiaza de programe dedicate pentru sanatatea angajatilor, cu accent pe monitorizarea starii de sanatate, cresterea performantei, monitorizarea nivelului de stres sau ergokinetoterapie. Clinica ofera acces la doua sali de conferinta pentru sustinerea de cursuri si ateliere, pe teme alese impreuna cu companiile, in functie de necesitatile si profilul angajatilor: nutritie, reducerea nivelului de stres, acordarea primului ajutor etc.

„Cluj-Napoca este mai mult decat un oras in care revin de fiecare data cu drag, este unul dintre motoarele economiei romanesti si un centru de business de referinta pentru noi. Deschiderea aici a celei de-a optsprezecea clinici Medicover din Romania reprezinta un pas natural, intrucat raspunde nevoilor in crestere ale clujenilor si companiilor locale pentru servicii medicale de cea mai inalta calitate”, a declarat Adrian Peake, directorul general al Medicover Romania.

Clinica din Liberty Technology Park este cea de-a doua unitate Medicover din Cluj-Napoca. Prima clinica este operationala inca din 2006, fiind situata in apropierea Gradinii Botanice, pe Strada Republicii. Medicover Republicii ofera acces la 20 de specialitati medicale, inclusiv la servicii stomatologice si de dermato-cosmetologie, si include un centru acreditat de vaccinari internationale, ce ofera servicii de imunizare prin vaccinuri specifice, medicatie profilactica si sfaturi medicale de calatorie.

in prezent, echipa de profesionisti a celor doua clinici Medicover din Cluj-Napoca reuneste peste 40 de medici si va continua sa se extinda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here