MEDA PROD IN ASCENSIUNE

0
2107

Producatorul de mezeluri Meda Prod a pus in functiune noua linie destinata produselor crud-uscate. Este probabil singura unitate de productie din Romania construita pe verticala, un proiect de peste 5 milioane de euro.

„Noua fabrica inseamna dezvoltarea businessului Meda in concordanta cu nevoile actuale de pe piata de preparate din carne. A fost un proiect dificil, intrucat tehnologia de crud-uscate a fost amplasata deasupra fabricii existente, construita in urma cu 10 ani. Nu a trebuit doar sa construim, ci si sa mentinem activitatea la divizia de produse fiert-afumate. Cred ca este singura fabrica din Romania de acest fel, este o cladire cu doua nivele, fiecare dintre ele cu un pod tehnic generos. La parter este fabrica de fiert-afumate, iar la etaj cea de crud-uscate si zona de birouri. Am construit aproximativ 3.000 mp spatiu de productie si inca 800 mp in zona de birouri moderne”, a declarat Florin Rizea, directorul general al Meda.

 

Interviul integral cu Florin Rizea, despre provocarea de a integra o noua divizie in businessul Meda si strategiile prin care consumatorii pot fi castigati, se regaseste in editia 62 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here