Beneficiile folosirii Facebook pentru promovarea unui business

0
1355

Astazi orice business de succes are si o promovare pe retelele de socializare foarte bine construita. Retelele de socializare pot contribui semnificativ la dezvoltarea unui business aflat la inceput de drum, dar si la consolidarea pozitiei unuia mai vechi.

 

Facebook este una dintre cele mai mari retele de socializare din lume, asa ca e si firesc ca promovarea sa fie axata si in directia unor campanii de Facebook. De ce am folosi Facebook pentru promovarea unui business?

 

Pentru ca avem costuri cu activitatile de marketing mult mai mici, businessurile mai mici isi pot permite acest tip de promovare pentru o imagine cat mai bine conturata in online. Si un business mare poate sa experimenteze cu campanii de Facebook mult mai complexe si mai interesante.

 

Pe Facebook se pot impartasi informatii despre firma, despre istoric, orice detalii care vor putea atrage clienti noi si le vor putea oferi o imagine clara despre firma alaturi de care vor lucra in viitor. Continutul Facebook este in mare parte vizual, se pot sharui poze si videoclipuri legate de produse si servicii, clientii si potentialii clienti pot sa le vada fara sa fie nevoiti sa se deplaseze pana la sediul firmei.

 

Si tag-ul de la fotografii poate fi foarte usor de folosit pentru promovarea afacerii, imaginea respectiva aparand pe pagina principala a fiecarui user care alege sa faca acest lucru. Feedback-ul direct primit pe Facebook, comunicarea rapida cu potentialii clienti sau cu cei existenti, toate acestea cresc credibilitatea si interesul clientilor pentru un business.

 

Promovarea pe Facebook e eficienta si pentru ca se poate oferi suport rapid in orice problema aparuta legata de produse si servicii, testimonialele si like-urile date paginilor companiilor sustinand acest suport si imaginea firmei.

 

Site-ul oficial al firmei poate avea trafic de calitate cu ajutorul Facebook, prin postarea de link-uri directe asociate unor postari sau unui continut foto-video. Nu in ultimul rand Facebook iti ofera acces la date importante despre clienti si potentiali clienti, targetarea publicului tinta si segmentarea lui sunt mai simple si mai eficiente pentru o promovare pe social media cat mai buna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here