Meciul de tenis caritabil, care se va disputa intre Nadal si Djokovici, vrea sa adune in tribune circa 80.000 de spectatori

0
600
tenis-racheta-sport

tenis-racheta-sportPrimii doi tenismeni din lume, conform clasamentului ATP, sarbul Novak Djokovici si spaniolul Rafael Nadal, vor disputa un meci demonstrativ, la 14 iulie, pe stadionul echipei Real Madrid, Santiago Bernabeu, cei doi mizand pe o audienta record de 80.000 de spectatori.

Pe langa stabilirea unui nou record de audienta, intalnirea are drept scop strangerea de fonduri pentru proiectele sociale ale fundatiilor Real Madrid si Rafael Nadal, informeaza AS. Banii vor fi folositi pentru inlesnirea accesului copiilor si tinerilor defavorizati la programe educationale si pentru integrarea acestora in societate prin sport.

Recordul de asistenta la un meci de tenis este detinut de intalnirea dintre belgianca Kim Clijsters si americanca Serena Williams, care a avut loc la 8 iulie 2010, la Bruxelles, tot pe un stadion de fotbal, in fata a 35.681 de spectatori. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here