BrandTailors semneaza noul design de ambalaj pentru linia de paine feliata proaspata a producatorului Titan

0
659

BrandTailors – companie de strategie si design de brand – a dezvoltat noul design de amabalaj pentru painea feliata proaspata Titan, in acord cu obiceiurile consumatorului roman traditional.

Urmare fireasca a programului de branding dezvoltat pentru painea toast HapiHap anul trecut, conceptul noului design de ambalaj pentru painea feliata proaspata a producatorului Titan urmareste, prin abordarea vizuala fundamentata strategic, sa impulsioneze vanzarile produselor cu ocazia relansarii gamei pe piata.
Decisiva, in acest sens, este ancorarea conceptului de design de ambalaj in obiceiurile de consum traditionale ale publicului tinta, in tipologia variata a acestuia din urma, cat si in asocierea liniei de paine feliata cu brand-ul mama.

Conexiunea conceptuala pe care o stabileste solutia de design de ambalaj intre gama de produse si producator rezulta din asocierea culorii centrale, albul, cu esenta brand-ului Titan – calitatea fainurilor. Cu toate acestea, diferentierea gamei de paini feliate in contextul competitiv rezulta din utilizarea unor culori primare in evidentierea elementului central, reprezentativ pentru publicul roman – farfuria traditionala – ce sporesc impactul la raft si gradul de memorabilitate al liniei in randul consumatorilor. Nu in ultimul rand, elementrul central al noului design de ambalaj are drept scop asocierea calitativa a gamei de paine feliata Titan cu cea premium deja consacrata, HapiHap – paine feliata toast.

Silviu Filipovici
Senior Brand Designer

Colaborarea cu BrandTailors pentru intregul set de proiecte dezvoltate de-a lungul ultimilor ani s-a dovedit a fi, de fiecare data, alegerea perfecta. Rezultatele pe care le-am obtinut in piata sunt multumirea de a lucra cu o echipa care intelege si desavarseste abordarea strategica a branding-ului indiferent de complexitatea proiectului si in cele mai mici detalii.

Violeta Niculae
Marketing Manager
Membru Consiliu Administratie Titan S.A.

Membrii echipei BrandTailors care au contribuit la dezvoltarea acestui proiect sunt: Andreea Florea – auditare de brand, Andreea Florea si Silviu Filipovici – design de ambalaj, Cristina Ionescu – management de proiect, Mihai Parpalea – procesare imagine si pregatire de tipar.
Din partea companiei Titan S.A. au contribuit: Violeta Niculae – Marketing Manager si Membru al Consiliului de Administratie Titan S.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here