McDonald’s® celebrează Ziua Internațională a Profesorului și invită cadrele didactice să se bucure de o cafea și un McToast® din partea casei

0
1444

București, 3 octombrie 2023 – Cu ocazia Zilei Internaționale a Profesorului, McDonald’s® România invită toate cadrele didactice din țară în orice restaurant McDonald’s® pentru a se bucura de o cafea și un McToast®, în semn de recunoștință pentru pasiunea și devotamentul cu care își desfășoară activitatea. Astfel, pe 5 și 6 octombrie, educatorii, învățătorii și profesorii sunt așteptați în toate restaurantele din țară, inclusiv la McDrive®, cu o băutură caldă și un McToast® din partea echipei McDonald’s®.

 

Cadrele didactice din România se pot bucura de această ofertă specială, optând pentru Americano 180 ml, Cappuccino 200 ml sau Espresso 60 ml și un sandviș McToast®, în intervalul 06:00-22:00, în funcție de programul fiecărui restaurant și în limita stocului disponibil.

 

„În această zi, dorim să oferim cadrelor didactice din țară o mică dovadă a aprecierii noastre și să subliniem importanța rolului lor în societate. Mulțumim profesorilor pentru implicarea, profesionalismul și efortul lor constant în modelarea tinerelor generații.”, a declarat Elena Goți, Manager de Comunicare Premier Restaurants România.

 

Prin această inițiativă, McDonald’s® dorește să exprime recunoștința față de eforturile tuturor profesorilor care fac posibil progresul educațional în România.

 

 

 

Despre Premier Restaurants România

Premier Restaurants România operează restaurantele McDonald’s® în România. McDonald’s® este lider al pieței restaurantelor, cu 98 de restaurante în 30 de orașe, dintre care 52 restaurante cu McDrive® și 54 de cafenele McCafé®. Compania are o echipă de peste 5.400 de angajați care le oferă consumatorilor produsele preferate, pregătite din ingrediente de calitate. Pentru mai multe informații, vizitați: www.mcdonalds.ro și www.facebook.com/McDonalds.ro.

 

Despre Premier Capital

Premier Restaurants România este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s® din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta și România. Premier Capital plc operează 179 de restaurante, care oferă și servicii McDrive®, McDelivery și McCafé®, și are 10.000 de angajați. Peste 77 de milioane de clienți sunt serviți în fiecare an, pe cele 6 piețe. Premier Capital plc reprezintă business-ul McDonald’s® al grupului Hili Ventures Ltd, prezent în 11 țări din Europa și Africa de Nord, implicat în diverse operațiuni din industria alimentară și a ospitalității, retail, imobiliare, transport, inginerie și tehnologie. Hili Ventures are o echipă de peste 11.000 de angajați și deține parteneriate cu Apple, iRiparo, Konecranes, McDonald’s, Microsoft, NCR, Six Senses și multe alte branduri internaționale.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here