CMS desemnată firma de consultanță fiscală a anului în România de către International Tax Review

0
542

 

Firma internațională de avocatură CMS a fost desemnată „Firma de Consultanță Fiscală a Anului în România”, cu ocazia decernării premiilor ITR EMEA Tax Awards 2023, acordate de publicația International Tax Review în cadrul unui eveniment desfășurat recent la Londra.

ITR premiază societățile de consultanță fiscală, echipele interne ale departamentelor de taxe din cadrul companiilor și profesioniștii din domeniul fiscal care au excelat în domeniul lor în anul în curs.

Echipa de consultanță fiscală a CMS este formată din experți cu o experiență vastă, precum și din tineri profesioniști talentați, care oferă consiliere în chestiuni fiscale complexe și deservesc un portofoliu impresionant de clienți locali și internaționali. Echipa oferă consiliere în legătură cu  o gamă largă de problematici fiscale – de la fuziuni și achiziții la prețuri de transfer, litigii fiscale și controale fiscale.

Roxana Popel, Head of Tax la CMS România, comentează: „Suntem onorați să fim desemnați Firma de Consultanță Fiscală a Anului în România. Acest premiu reconfirmă capacitatea experților noștri de a gestiona o gamă vastă de problematici fiscale și de a oferi asistență valoroasă clienților noștri în cadrul unor proiecte complexe, de înaltă specializare. Însă lucrul cel mai important pentru mine este că am construit împreună o echipă minunată și foarte bine pregătită și astfel oferim soluții inovatoare, venind proactiv în întâmpinarea nevoilor clienților noștri. Mulțumim International Tax Review pentru acest premiu!”

Andrei Tercu, Director la CMS România, adaugă: „Ne bazăm pe experiența și creativitatea echipei noastre de consultanți fiscali și avocați, pentru a oferi soluții fiscale complete, adaptate nevoilor specifice de business ale clienților noștri. Creșterea constantă a activității departamentului de taxe al biroului nostru din ultimii ani ne-a demonstrat că soluțiile noastre de consultanță sunt apreciate de clienții noștri, cărora le suntem foarte recunoscători pentru încrederea acordată. Distincția oferită de publicația International Tax Review reprezintă o recunoaștere în plus a meritelor echipei noastre.”

***

 

 

 

Despre CMS

 

Înființată în 1999, CMS este o organizație multi-jurisdicțională de firme de avocatură care oferă servicii complete de consultanță juridică și fiscalitate. Cu peste 70 de birouri în peste 40 de țări din lume și cu peste 5.000 de avocați, CMS are o experiență îndelungată în consultanță locală și transfrontalieră. De la multinaționale importante la întreprinderi mijlocii și la cele aflate la început, CMS asigură rigoare tehnică, excelență strategică și parteneriat pe termen lung pentru ca fiecare client să se mențină în frunte pe piețele alese.

 

Firmele membre CMS asigură o experiență vastă în cele 19 arii de practică și sectoare, inclusiv Drept corporatist / Fuziuni & Achiziții, Energie & Schimbarea climei, Fonduri, Științe ale vieții & Sănătate, Tehnologie, Media și Comunicații, Fiscalitate, Bănci & Finanțe, Aspecte comerciale, Antitrust, Concurență & Comerț, Rezolvarea Litigiilor, Aspecte privind Ocuparea Forței de Muncă & Pensiile, Proprietatea Intelectuală și Proprietatea Imobiliară.

 

Pentru mai multe informații vă rugăm vizitați cms.law

 

Birourile CMS:

Aberdeen, Abu Dhabi, Amsterdam, Antwerpen, Barcelona, Beijing, Beirut, Belgrad, Bergen, Berlin, Bogota, Bratislava, Bristol, Brussels, București, Budapesta, Casablanca, Köln, Dubai, Duesseldorf, Edinburgh, Frankfurt, Funchal, Geneva, Glasgow, Hamburg, Hong Kong, Istanbul, Johannesburg, Kiev, Leipzig, Lima, Lisabona, Liverpool, Ljubljana, Londra, Luanda, Luxembourg, Lyon, Madrid, Manchester, Mexico City, Milan, Mombasa, Monaco,  Munich, Muscat, Nairobi, Oslo, Paris, Podgorica, Poznan, Praga, Reading, Rio de Janeiro, Rome, Santiago de Chile, Sarajevo, Shanghai, Sheffield, Singapore, Skopje, Sofia, Stavanger, Strasbourg, Stuttgart, Tel Aviv, Tirana, Utrecht, Viena, Varșovia, Zagreb și Zurich.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here