Marturia unei foste asistente a lui Kadhafi: "Tata" ne-a dat munca, bani si o viata buna

0
679
microfon-declaratie

microfon-declaratieOksana Balinskaya, una dintre asistentele ucrainiene care aveau grija de sanatatea lui Muammar Kadhafi, a declarat intr-un interviu ca ea si celelalte asistente ii spuneau acestuia „tata”. 

Oksana Balinskaya, in varsta de 25 de ani, a fost, timp de doi ani, una dintre cele cinci asistente ale liderului libian si a declarat ca intotdeauna l-a vazut intr-o alta lumina, scrie CNN.

Asistenta a declarat ca ii lua tensiunea, ii monitoriza inima, ii lua sange pentru analize, ii dadea vitamine si medicamente pentru afectiunile sale. Oksana Balinskaya a povestit pentru CNN cum liderul libian era foarte grijuliu in ceea ce ii privea pe angajatii sai. „Era foarte atent. Ne intreba daca suntem fericiti si daca avem tot ceea ce ne trebuie”, spune asistenta. Oksana Balinskaya, una dintre asistentele ucrainiene care aveau grija de sanatatea lui Muammar Kadhafi, a declarat intr-un interviu ca ea si celelalte asistente ii spuneau acestuia „tata”.

Asistenta a declarat ca ii lua tensiunea, ii monitoriza inima, ii lua sange pentru analize, ii dadea vitamine si medicamente pentru afectiunile sale. Oksana Balinskaya a povestit pentru CNN cum liderul libian era foarte grijuliu in ceea ce ii privea pe angajatii sai. „Era foarte atent. Ne intreba daca suntem fericiti si daca avem tot ceea ce ne trebuie”, spune asistenta. In fiecare an, pe 1 septembrie, Kadhafi le dadea cadouri angajatilor sai. Asistenta a marturisit ca tot ceea ce se spune despre liderul libian, incluzand acuzatiile de abuzuri si tortura, este in contradictoriu cu imaginea pe care ea si-a creat-o despre acesta.

Pentru a nu atrage atentia asupra numelui sau, Oksana si celelalte asistente ii spuneau lui Kadhafi „tata”. „Tata ne-a dat munca, bani si o viata buna”, a declarat asistenta. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here