Manageri romani pot obtine bursa integrala de 35.000 de euro pentru programul Executive MBA Bucuresti

0
1003

WU Executive Academy in parteneriat cu Ziarul Financiar ofera pentru al 5-lea an consecutiv o bursa integrala, in valoare de 35.000 de euro, la programul Executive MBA pe care universitatea austriaca il ofera pe piata romaneasca. Perioada de inscriere pentru bursa este 8 mai – 12 iunie.

“Bursa reprezinta o sansa deosebita oferita celor mai buni manageri si antreprenori romani. in cursa pentru bursa integrala se inscriu anual peste 30 de participanti. in plus, WU Executive Academy, in urma analizei dosarelor de inscriere si in urma interviurilor de selectie, ofera un numar nelimitat de burse de merit, care, in functie de valoarea adaugata pe care fiecare participant o poate aduce clasei, se pot ridica pana la 15.000 de euro.“ a declarat Adriana Georgescu, Managerul programului in Romania.

EMBA Bucharest oferit de WU Executive Academy este acreditat de catre AMBA (Association of MBAs) si este prezent pe piata romaneasca din 2006, clasandu-se anul acesta pe primul loc in ZF TOP MBA la standardul de internationalitate, care evalueaza echipa de profesori straini, rezidentiatele internationale, materialele folosite la cursuri, precum si preponderenta studiilor de caz internationale folosite in cadrul modulelor.

Programul va incepe pe 14 noiembrie 2013 si se va desfasura pe parcursul a 14 luni, cursurile desfasurandu-se in Bucuresti in regim part-time. in cadrul programului studentii beneficiaza de 2 rezidentiate internationale, in Austria si USA, si de expertiza unor profesori de la unele dintre cele mai prestigioase universitati internationale: Thunderbird School of Global Management, Carlson School of Management, University of South Carolina. WU EMBA se adreseaza atat middle si top managerilor care doresc sa avanseze in cariera sau sa isi consolideze pozitia, cat si celor care doresc sa isi inceapa propria afacere.

inscrierea consta in transmiterea unui set de documente in engleza (precum: CV, scrisoare de intentie, scrisori de recomandare) la adresa de mail [email protected]. intreg regulamentul concursului poate fi accesat pe pagina: http://www.zf.ro/bursa. Aplicatiile vor fi analizate de o comisie formata din reprezentanti ai WU Executive Academy si ai Ziarului Financiar si toti cei inscrisi vor sustine un interviu cu decanul WU Executive Academy, Prof Bodo Schlegelmilch in zilele de 24, 25 iunie. Castigatorul bursei integrale va fi anuntat pe data de 8 iulie 2013.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here