Malaele deschide maratonul de teatru de la Sibiu, de Ziua Internationala a Teatrului

0
428

Horatiu Malaele va deschide, cu un recital, maratonul teatral de 25 de ore ce va avea loc intre 26 si 27 martie, de Ziua Internationala a Teatrului, la Sibiu, sub titulatura „Respira. Teatru”. Actiunea este organizata de Asociatia Culturala „BIS”, in parteneriat cu Teatrul National „Radu Stanca” din Sibiu, Libraria Humanitas si Atrium Classic Café.

Deschiderea oficiala va avea loc la Sala Thalia, pe 26 martie, la ora 19.00, cu un recital extraordinar al lui Horatiu Malaele.

Reprezentatiile vor continua, fara oprire, pana in seara zilei de 27 martie – Ziua Mondiala a Teatrului -, la Sala Studio a Teatrului National „Radu Stanca”, la Sala CAVAS din incinta Facultatii de Litere si Arte, la Atrium Classic Café si la Music Pub. Se vor juca spectacole premiate la festivalurile de gen.

Biletele pot fi cumparate de la Agentia Teatrala, Libraria Humanitas, Atrium Classic Cafe si de la standul Asociatiei „BIS” din Promenada Mall. Biletele pentru reprezentatia lui Horatiu Malaele costa 50 de lei. Pentru fiecare reprezentatie, un bilet costa 10 lei. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here