Magazinul Cocor va fi vandut pentru 50 mil. euro

0
709
cocor

cocorActionarii Cocor Bucuresti (COCR), proprietarul magazinului cu acelasi nume din Capitala, au aprobat vanzarea tuturor activelor, pentru restructurarea firmei, pretul cerut de actionari pentru magazin fiind de 50 de milioane de euro.

„Fata de pretul propus, presedintele Consiliului de Administratie va putea vinde cu aprobarea Consiliului de Administratie, la un pret care sa nu fie sub 50% din valoarea propusa mentionata mai sus. Orice reducere de pret sub 50% se poate face doar cu hotararea Adunarii Generale a Actionarilor „, se arata intr-un anunt transmis Bursei de Valori Bucuresti.

in hotarare se specifica faptul ca pentru pretul la care este scos la vanzare magazinul este de 50 de milioane de euro, fara sa se mentioneze daca acesta include si terenul.

Cocor are un credit de circa 18 milioane de euro contractat in 2008 de la BCR pentru modernizarea magazinului Cocor.

Actionarii Cocor au mai aprobat strategia de restructurare a companiei, care include si vanzari de active in scopul rambursarii totale sau partiale a creditului. Actionarii au mai decis sa scoata la vanzare alte zece active situate in zone centrale din Bucuresti.

Cocor este detinuta de fondul de investitii Broadhurst Investments, Daniel Stoica, Liviu Ursan, Aurel Besliu, SIF Muntenia si SIF Transilvania.(MEDIAFAX)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here