Apple va lansa IPhone 5 in aceasta toamna

0
737
Iphone

IphoneUrmatorul iPhone al celor de la Apple, cel de-al saselea model, va fi echipat cu un ecran mai mare decat al predecesorului sau (3,5 inci), insa mai subtire datorita unei noi tehnologii, au declarat pentru Wall Street Journal (WSJ) surse apropiate situatiei.

Componentele iPhone 5 au intrat deja in productie la fabricile din Asia, iar analistii cred ca telefonul va aparea pe piata in aceasta toamna.

Noul smartphone al Apple va fi lansat in perioada august-octombrie, data variind de la o sursa la alta, si va avea un design complet nou fata de modelul anterior „4S”, potrivit informatiilor aparute recent in presa straina si pe internet.

Ecranul va fi mai mare, iar procesorul si memoria RAM se vor incadra in trendul lansarilor recente pe segmentul premium al pietei.

Un display mai subtire ar putea ajuta Apple sa reduca grosimea noului telefon, sau sa faca loc pentru alte componente, precum o baterie mai mare , noteaza WSJ.

Apple si Samsung domina segmentul premium al pietei smartphone-urilor, vanzarile celor doua companii totalizand peste 70% din nisa high-end. (MEDIAFAX)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here