Luna cadourilor si in imobiliare

0
787

Un apartament achizitionat in luna decembrie poate fi mai ieftin cu cel putin 10%;

–         Dezvoltatorii ofera mobilierul de bucatarie, corpurile de iluminat si aerul conditionat gratuit in cadrul promotiilor din luna cadourilor ;

–         Statisticile arata ca agentii imobiliari vand in decembrie circa 8% din locuintele comercializate pe parcursul unui intreg an;

–         Locul de parcare este considerat “bonus” in cadrul proiectelor promovate de compania Premium Imobiliare in luna cadourilor.

Ofertele promotionale pe care companiile imobiliare le fac clientilor in luna decembrie sunt semnificative in acest an. Studiile de piata realizate de agentii imobiliari arata ca luna cadourilor este la fel de bogata in tranzactii ca perioada martie – iunie, cand se vand 50% din locuinte, si mult mai buna decat lunile de vara. Premium Imobiliare a ales sa promoveze in luna cadourilor proiectele imobiliare Fortuna Residence, Scandinavia Residence si Ghencea 71.

Pentru Scandinavia Residence compania ofera un discount in cazul ultimelor apartamente cu gradina proprie disponibile, dar si o promotie speciala pentru alte doua apartamente de tip penthouse. Si de aceasta data, toate locuintele au locul de parcare inclus in pret, iar corpurile de iluminat si aerul conditionat sunt oferite cadou de catre dezvoltator. Bonus, bucataria este complet mobilata si utilata.

Dezvoltatorul Fortuna Residence, proiect aflat la cel de-al cincilea imobil deja construit, ofera gratuit clientilor, un loc de parcare in subteran in valoare de 3100 euro + tva, pentru apartamentele cu 2 camere  achizitionate atat in decembrie 2011 cat si in luna ianuarie a anului viitor. Cu toate ca imobilul a fost finalizat luna aceasta, peste 55% din apartamentele celui de-al cincelea bloc au fost deja vandute.

“Criteriile principale de selectie a acestui ansamblu au fost calitatea superioara, pretul foarte bun, locul de parcare gratuit, dar si facilitatile ansamblului. Proiectul ofera loc de joaca, supermarket, paza 24/24h, spatii verzi, drum asfaltat si linie RATB pana in incinta complexului imobiliar”, a declarat Nicolae Stanga, director general al Premium Imobiliare.

In cadrul proiectului “Ghencea 71”, discountul oferit ajunge la 5.000 euro pentru ultimele patru apartamente disponibile. Mai exact, pentru un apartament de doua camere cu o suprafata utila de 62 mp, clientii interesati vor plati in decembrie 51.900 de euro in loc de pretul initial de 56.900 de euro. in acelasi tip, pentru un apartament cu trei camere cu o suprafata utila de 74 mp, pretul oferit scade chiar pana la 61.900 de euro. Toate apartamentele din proiectul “Ghencea 71” sunt finisate complet, iar pretul include TVA-ul de 5% si bonus locul de parcare.

Diana Metiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here