Lucian Bute ar putea boxa de doua ori cu Carl Froch in 2012

0
680
manusa-de-box

manusa-de-boxCampionul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, Lucian Bute, ar putea avea in 2012 doua meciuri cu finalistul Super Six, Carl Froch, unul in Canada si unul la Nottingham, conform promotorului sportivului britanic, informeaza The Guardian.

  Jurnalul englez noteaza ca, inainte de finala Super Six, promotorul lui Froch, Eddie Hearn, s-a intalnit cu managerul lui Bute, Jean Bedard.

” Este o confruntare care vine natural. Sunt foarte increzator ca se va realiza cat mai curand posibil. Nu cred nicio clipa ca Bute va boxa cu Ward. Nu cred ca Bute s-ar duce la Vegas, nu cred ca Ward ar merge in Canada. Deci ce vor face? Eu vreau un meci in aprilie in Canada si unul in iulie sau in august, in Nottingham. Au fost foarte receptivi la asta. Termenii despre care am discutat au fost foarte clari. Dupa cinci minute ne-am inteles in toate privintele, astfel ca nu vad de ce nu putem concretiza intelegerea saptamana viitoare. Mai intai am discutat cu Bedard. Este un gentleman, este foarte usor de vorbit cu el, de colaborat cu el si am putea face afaceri foarte bune impreuna. Ei ar vinde acolo 20-30.000 de bilete. Eu am spus ca noi am vinde cel putin 20.000 de bilete la City Ground in Nottingham. Cred ca ar fi un meci care ar atrage publicul si sunt multi bani in discutie „, a declarat Eddie Hearn.

Potrivit boxingscene.com, Lucian Bute considera ca Froch are nevoie de o confruntare cu el. „Poate cu Froch putem face o intelegere pentur doua meciuri, unul in Nottingham si unul la Montreal. Toata lumea ar fi fericita asa. Acum, daca vrea sa aiba sansa de a deveni din nou campion mondial, are nevoie sa boxeze cu mine”, a spus Bute.

Lucian Bute l-a invins pe jamaicanul Glen Johnson in 12 reprize si si-a aparat cu succes centura mondiala pentru a noua oara consecutiv, in 6 noiembrie, in cadrul unei gale la Quebec. Bute, in varsta de 31 de ani, are 30 de victorii la profesionisti, din care 24 prin KO si nicio infrangere. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here