Lowe are un nou Chief Creative Officer

0
726

Incepand cu luna aprilie, Vasile Alboiu devine Chief Creative Officer (CCO) al Grupului Lowe, pozitie din care va coordona activitatea tuturor echipelor de creatie din grup. Formula condusa de Alboiu va asigura o perspectiva creativa completa, care acopera creatie traditionala, creatie digitala, PR si BTL, intr-un produs creativ contemporan, integrat in mod natural pe toate palierele comunicarii.

„Cariera lui Vasile Alboiu este sinonima cu creativitatea si pasiunea, ceea ce se vede in portofoliul sau de clienti, campanii si premii. Vasile este cu siguranta unul dintre putinii oameni de creatie din Romania cu o formatie atat de complexa: art director, producator, scenograf, regizor, pasionat de scurt metraj, dar si de animatie stop-motion, Vasile este un creativ de mare succes in recenta era digitala, dar care s-a format in advertisingul traditional. Langa toate acestea vin si valorile lui umane, implicarea, seriozitatea si entuziasmul, atat de apreciate de toti cei care il cunosc. Suntem foarte increzatori in succesul lui Vasile in noul lui rol de CCO al grupului nostru si mandri sa avem alaturi de noi astfel de oameni”, a declarat Veronica Savanciuc, Presedinte & CEO al grupului Lowe.

in ultimii doi ani, Alboiu a fost Director de Creatie al agentiei SENIORHYPER, dezvoltand campanii digitale inovatoare si multi-premiate pentru branduri precum Orange, ING, Napolact si Wrigley, recunoscute la festivaluri de industrie – ADC*Ro, Effie, Golden Drum, Internetics, Web&Mobile Awards.
„Sunt onorat ca am ocazia sa conduc creatia intr-un grup de anvergura Lowe, unul dintre cele mai cool si mai puternice grupuri din industria de advertising din Romania, afiliat la o retea globala admirata pentru creativitatea si energia ei. Cred 110% in proiectul creativ pe care il incepem astazi si sunt mandru sa spun ca suntem super echipati sa raspundem coerent si natural oricarui brief de creatie existent astazi in piata. Indiferent ca este vorba de creatie pentru medii digitale, campanii construite pe ADN de tip PR sau creatie de tip traditional, echipele de creatie din grupul nostru genereaza astazi un produs creativ contemporan, versatil, complet integrat in mod natural, asa cum se cere astazi in comunicare”, declara Vasile Alboiu, CCO Grupul Lowe.

Produsul creativ reprezinta focusul principal al grupului Lowe, fiecare agentie avand echipe dedicate valoroase si propriul palmares in disciplinele lor. Numirea lui Vasile Alboiu in functia de CCO vine deci ca un pas firesc, in vederea abordarii integrate, adecvate vremurilor, a solutiei creative, de care vor beneficia in primul rand clientii grupului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here