Lideri PDL: Primarul din Deta trebuie sa isi continue mandatul. Raspunderea este a fiilor sai. Cum comentezi?

0
731
functie-primar

functie-primarPrim-vicepresedintele PDL Sorin Frunzaverde a declarat, luni, ca nu crede ca primarul din Deta, Petru Roman (PDL), ar trebui sa se suspende din functie pana la finalizarea anchetei in cazul scandalului in care sunt implicati fiii acestuia.

„Nu, nu cred, pana la urma responsabilitatea este a fiului lui sau, ma rog, a fiilor lui si cred ca trebuie sa asteptam sa vedem in ce consta aceasta ancheta”, a precizat Frunzaverde, intrebat daca primarul din Deta ar trebui sa se suspende.

El a spus ca, din punctul sau de vedere, informatiile potrivit carora taxele de protectie percepute de fiii primarului mergeau la primar sunt greu de crezut.

Presedintele PDL Bucuresti, Elena Udrea, si primarul Brasovului, George Scripcaru, au precizat ca nu cunosc ce s-a intamplat in Deta. ceva trebuie sa plateasca si primarul din Deta trebuie sa-si vada de activitatea lui in continuare, pentru ca este unul dintre cei mai buni primari din judetul Timis. El a adaugat ca informatiile potrivit carora taxele de protectie cerute de fiii primarului mergeau la primar sunt „simple speculatii care tin de domeniul fantasticului”.

„Eu il stiu foarte bine pe primar, e un om serios, un om care este foarte respectat si uitati-va cu ce scor a iesit acest primar in Deta si o sa va dati seama ca lucrurile nu sunt asa cum se spune”, a spus Popoviciu. El a adaugat ca primarul din Deta ar trebui sa candideze pentru un nou mandat. pentru ca a inceput niste proiecte care trebuie terminate.

Primarul din Deta, Petru Roman (PDL), a declarat, duminica, pentru corespondentul MEDIAFAX ca ambii sai copii au avut „probleme cu dosare penale”, iar Bogdan Roman, fiul cel mare, era cunoscut ca fiind o fire mai violenta si daca vor fi gasiti vinovati vor trebui sa raspunda pentru faptele lor. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here