Lideri de business recunoscuti la nivel mondial vin la Growth Summit Bucharest

0
952

Importanti lideri de business din intreaga lume vin pentru prima data in Romania la Growth Summit 2015 gata sa impartaseasca tehnicile si principiile de afaceri care i-au facut celebrii. Pe 9 iunie, la Bucuresti, sute de CEOs si alti executivi din companiile europene de top se vor intalni pentru o zi de interactiune/networking si training.

Fast Track Europe organizeaza in premiera in Romania evenimentul Bucharest Growth Summit. Pe 9 iunie, incepand cu ora 8:00, oamenii de afaceri romani au sansa de a se intalni la JW Marriott Bucharest Grand Hotel cu liderii de afaceri care au revolutionat industrii, au depasit obstacole si au dezvoltat instrumente ce au schimbat companii aflate in declin, sustinand lideri si directori executivi din intreaga lume.

Invitatii Growth Summit sunt Verne Harnish (consultant dezvoltarea afacerilor), Steve Martin (maestru al persuasiunii), Alan Miltz (expert management bancar si financiar), Ari Meisel (omul productivitatii) si Christo Popov (investitor si antreprenor in serie).

in cadrul evenimentului vor fi oferite sfaturi practice pentru dezvoltarea afacerilor, vor fi prezentate metode si tehnici revolutionare de marketing si vanzari, vor fi aprofundate instrumente unice utilizate in gestionarea financiara si bancara si se va pune accent pe maximizarea productivitatii. Mai mult, participantii la eveniment vor avea ocazia sa interactioneze cu directori executivi ai celor mai mari companii din Europa de Sud-Est.
Evenimentul este organizat in Romania cu sprijinul Forbes Romania. Mai multe detalii: http://www.forbes.ro/evenimente/growth
https://www.facebook.com/events/1605323306346879/

Despre invitati:

Verne Harnish, recunoscut ca ”The Growth Guy” este fondatorul faimoasei Entrepreneur’s Organization (EO) si a condus timp de 15 ani programul pentru CEOs al organizatiei, “Birthing of Giants”, dar si programul pentru executivi al WEO, “Advanced Business”, ambele organizate la MIT. Fondator si CEO al Gazelles, o companie globala de educatie si coaching pentru executivi cu peste 140 de parteneri de coaching pe 6 continente, Verne si-a petrecut ultimii 32 de ani educand echipe antreprenoriale. Verne scrie pentru revista Fortune si a publicat o serie de carti printre care si “Mastering of the Rockefeller Habits”, sustinuta si promovata de peste 100 de CEO ai unor companii mid-size si tradusa in 9 limbi.

Steve Martin este Directorul organizatiei britanice Influence at Work. El este co-autorul bestsellerului international “Yes! 50 secrets from the science of persuasion”, care a vandut pana in prezent un sfert de milion de exemplare si a fost tradus in 26 de limbi. Steve vorbeste si tine workshop-uri despre stiinta influentei si a persuasiunii si va prezenta principiile care i-au adus succesul in multiple organizatii de afaceri, guvernamentale si non-profit din jurul lumii.

Alan Miltz are peste 20 de ani de experienta de management in mai multe industrii, inclusiv servicii financiare si industrie. El a dezvoltat tehnici de analiza financiara care au devenit un standard international pentru afaceri, CPA si banci, fiind folosite in 22 de tari de peste 20.000 de clienti si banci. Alan este un speaker cunoscut al Entrepreneurs Organization, avand prezentari la universitatile EO din Tokyo, Berlin si Barcelona.

In 2006, Ari Meisel a fost diagnosticat cu boala lui Crohn, o boala incurabila care se manifesta prin inflamarea sistemului digestiv. Prin determinare si printr-o organizare foarte eficienta, Ari a invins in lupta cu viata. De atunci, Ari prezinta cum putem sa devenim mai organizati si mai productivi in tot ceea ce facem, fiind invitat la TED Talks si la alte evenimente motivationale.

Christo Popov este un CEO, antreprenor si investitor experimentat, cu peste 20 de ani de experienta in pozitii de top in diferite industrii si culturi la nivel global. in prezent, el este fondator si CEO al Fast Track Europe, companie internationala de consultanta si coaching, care le ofera managerilor C-level cea mai buna expertiza de management la nivel global, ajutandu-i sa se dezvolte. in ultimii 10 ani, el a fondat 15 companii diferite in Europa de Est si a avut pozitii de corporate executive la companii precum Shell, Sab Miller si Intersnack.

Acestea sunt doar o parte dintre realizarile care i-au transformat pe acesti oameni de afaceri in lideri internationali ce ofera consultanta directorilor de top de la nivel global. Antreprenorii si directorii executivi din Romania pot discuta liber cu invitatii pe tot parcursul evenimentului Growth Summit.

Evenimentul este organizat in Romania cu sprijinul Forbes Romania. Mai multe detalii: http://www.forbes.ro/evenimente/growth

„Liderii de opinie invitati sunt adevarati ganditori globali care au schimbat domeniile in care activeaza si companiile pentru care au lucrat. Ne bucuram ca putem sa aducem in Romania, in parteneriat cu Fast Track Europe, un eveniment atat de prestigios, care a mai fost organizat in aceasta formula de succes si in Las Vegas, Singapore, Amsterdam.” spune Ionut Bonoiu, Redactor sef – Forbes Romania.

Bilete se pot achizitiona in retelele Eventim, Bilete.ro, Iabilet.ro, MyTicket.ro si Blt.ro, dar si prin inscriere la: [email protected] sau 0722.587.556.

Costul unui bilet standard este de 399 de euro, biletele pentru grupuri de 3 persoane costa 899 de euro, iar cele pentru echipe de 5 persoane costa 1.299 de euro. Fiecare membru aditional costa 228 de euro. Preturile nu includ TVA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here