LEONARDO DICAPRIO INVESTEȘTE ÎN NOUL PROIECT AL HAGAG GROUP: HERZLIYA MARINA

0
840

București, 16august 2018 – Hagag Group, investitorul internaţional specializat în dezvoltarea și managementul proiectelor imobiliare premium, compania-mamă a Hagag Development Europe, a încheiat un parteniat cu actorul Leonardo DiCaprio pentru construcția noului său proiect: Hotelul Herzliya Marina.

 

Herzliya Marina va respecta, ad litteram, prevederile și standardele impuse de US Green Building Council și va fi certificat LEED.  Hotelul va beneficia de 180 apartamente dispuse în două clădiri a câte șase etaje, deservite de o piscină exterioară care va funcționa ca punte de legătură între acestea.Proiectul va fi edificatpe o suprafață de teren de 2.5 hectare, la o distanță de doar 4 metri de mareși va dispune de 25.000 metripătrațiconstruiți. Planulincludeșio zonăspecialamenajată care săpermităancorareaiahturilor. Construcțiaproiectului este estimatăsădurezeaproximativpatruani.

 

Implicarea actorului Leonardo DiCaprio în promovarea proiectului depășeste granița financiară și confirmă căHerzliya Marina este un simbol al angajamentuluifață de protejareamediuluiînconjurătorși va fi construit într-o manierăsustenabilă. Proiectat de arhitectulde origineamericană David Rockwell, cel care a conceput Cosmopolitan Las Vegas șialtehoteluri de lux care aparținlanțurilorhoteliere W și Nuovo, Herzliya Marina este menitsădevină un exemplu de urmatpentruviitoarele proiecte ce urmează a fi dezvoltate în industria hotelieră din întrega lume.

Herzliya Marina este o combinație inedită între inovație, lux, o locație spectaculoasă chiar pe malul mării și angajamentul nostru dea proteja mediul încojurător. Salutăm implicarea în proiect a dlui. DiCaprio și suntem convinși că sub îndrumarea sa toate standardele și principiile de ocrotire a mediului vor fi riguros respectate. Avem în plan dezvoltarea a alte două proiecte hoteliere în Tel Aviv și nu excludem posibilitatea de a dezvolta acest tip de proiecte și în România”, a declarat Yitzhak Hagag, Președintele Hagag Group Israel.

 

Hagag Development Europe a intrat pe piața dezvoltatorilor de top din România, făcându-și debutul pe scena imobiliară cu investiții a căror valoare depașește 150 de milioane de euro. Dupa achiziționarea a două terenuri în zona Pipera și lansarea proiectului rezidențial H Pipera Lake, dezvoltatorul a adăugat în portofoliu două proprietăti situate pe Calea Victoriei și un teren de peste 2.000 metripătrați, situat în prestigiosul cartier Primăverii din București. Pe plan local, Hagag Development Europe plănuiește noi investiții în achiziții și dezvoltare.

 

Despre Hagag Development Europe

HAGAG Development Europe este un dezvoltator imobiliar specializat în proiecte rezidențiale și comerciale în România. Compania este implicată în achiziționarea, dezvoltarea și renovarea unor imobile și proiecte care implică mai mult de 150 de milioane de euro investite în zonele de lux și de dezvoltare ale Bucureștiului.

 

Despre Hagag Group Israel

Înființat în 2003, Hagag Group activează ca investitor internaţional specializat în dezvoltarea, managementul și marketingul proiectelor imobiliare. Compania este responsabilă de implementarea și dezvoltarea unui număr considerabil de proiecte de lux, unice, amplasate în cele mai atractive locații din Israel.

 

În ultimii ani Hagag Group a primit o serie de premii și dinstinctii, fiind aleasă drept una dintre cele patru companii de top din domeniul imobiliar, numărând la activ peste 50 de proiecte de succes în zona metropolitană Tel Aviv, cu mii de unităti rezidențiale de lux vandute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here