Lenovo isi uneste fortele cu VXL pentru extinderea portofoliului de portabile si solutii Thin Desktop

0
474

Bucuresti – 18 octombrie 2010: Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) a anuntat astazi acordul cu  VXL Instruments pentru extinderea portofoliilor de produse ale ambelor companii in vederea oferirii clientilor din mediul de afaceri solutii thin client usor de utilizat, sigure, flexibile si scalabile.

 Incepand cu perioada imediat urmatoare, la nivel mondial toti clientii vor putea cumpara solutiile VXL thin client direct de la Lenovo avand posibilitatea de a alege dintr-un vast portofoliu de produse si o lista extinsa de sisteme de operare. VXL va continua sa revanda anumite solutii Lenovo portabile thin client pe platforme de laptopuri ThinkPad, cum sunt L412 si X100e cu software de tip thin client.

Laptopurile Lenovo ThinkPad sunt recunoscute pentru durabilitatea indelungata, durata de viata lunga a bateriei si tehnologiile de productivitate care sustin nevoile utilizatorului mobil din zilele noastre. Laptopurile ThinkPad de tip thin client realizate impreuna de Lenovo si VXL aduc in plus securitate si usurinta in adiminstrare pentru responsabilii IT prin stocarea tuturor datelor intr-un back office virtual si nu direct pe desktop. Administratorii IT pot alege setarile de securitate si pot da acces la aplicatii in functie de departamentul in care lucreaza angajatul sau a codului de identitate. Astfel, aceasta solutie ofera flexibilitate si mobilitate pentru angajatii care sunt nevoiti sa-si desfasoare activitatea la birou, precum cei din sectoarele financiare, asigurari, juridic sau medical.

„Prin adaugarea solutiilor VXL Thin Client in portofoliul nostru de PC-uri si servere, oferim clientilor nostri o solutie unitara pentru nevoile lor de sisteme de calcul”, a declarat Peter Schrady, vice presedinte si director general, Software and Peripherals Business Unit, Lenovo. „Clientii din sectoarele financiar si medical sunt din ce in ce mai interesati de securitate, iar aceasta colaborare ajuta la alinierea solutiilor Thin Client cu cerintele din zona sistemelor de calcul.

Software-ul VXL pentru computere Thin Client include XLmanage care este disponibil fara costuri suplimentare si ofera posibilitatea unei administrari de la distanta eficiente prin intermediul unei singure console. Software-ul de virtualizare VXL este adaptat pentru a asigura utilizatorului o experienta excelenta fiind compatibil cu mai mutle sisteme de operare oferite de VXL, precum PXE, Sylph-OS, SUSE si GIO2 Linux, XPe, WES precum si ultima versiune Windows CE 6.0. Laptopurile Lenovo ThinkPad cu sofware VXL pentru thin client sunt integrate in totalitate cu sistemele de servere backend.

„Ca pionieri in spatiul thin client, Lenovo si VXL creeaza mai multe posibilitati de alegere inlesnind companiilor accesul la solutii alternative de calcul”, a explicat Frank Noon, vice presedinte, Worldwide Sales, VXL Instruments. „Angajamentul nostru pentru calitate impreuna cu prezenta la nivel global ofera clinetilor nostri garantia ca nu vor ramane niciodata fara asistenta pentru cerintele lor de hardware si software”.

Laptopurile ThinkPad de tip thin client sunt disponibile prin intermediul canalelor de vanzari VXL, prin partenerii de afaceri VXL, iar noile solutii VXL thin client  sunt disponibile prin canalele de vanzari Lenovo si prin  partenerii de afaceri Lenovo.

Despre Lenovo
Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) este o companie dedicata realizarii celor mai inovatoare computere personale din lume. Modelul de business al Lenovo se bazeaza pe inovatie, eficienta operationala si satisfacerea clientilor, precum si pe investitiile realizate pe pietele emergente. Formata in urma achizitionarii de catre Lenovo Group a fostei Divizii de Computing Personal a IBM, compania creeaza, produce si lanseaza pe piata produse si servicii tehnologice fiabile, de inalta calitate, sigure si simplu de folosit. Lenovo detine centre de cercetare importante in Yamato, Japonia, in Beijing, Shanghai si Shenzhen, China si in Raleigh, Carolina de Nord. Pentru mai multe informatii, accesati http://www.lenovo.com/thinclient

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here