LEGENDA SE ÎNTOARCE: RAZER DEZVĂLUIEDEATHADDER V3 PRO CU GREUTATE EXTREM DE REDUSĂ

0
1484

Bine-cunoscuta gamăRazerDeathAddera fost actualizată cu noi caracteristici precum senzorul optic Focus Pro 30K și tehnologiaRazerHyperSpeed Wireless, asigurând fiabilitate fără egal în clasa lui, cu o greutate de doar 63g.

 

 

BUCUREȘTI, 12 august 2022 –Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, a anunțatRazerDeathAdder V3 Pro, cel mai nou model din deosebit de populara gamă de mouse-uri DeathAdder. Noua iterație încorporează cele mai noi tehnologii dezvoltate de companie, precum RazerHyperSpeed Wireless Technology și noulRazerHyperPolling, într-un design ergonomic și o greutate deosebit de redusă. Astfel, RazerDeathAdder V3 Pro este cel mai bun aliat al jucătorilor care au nevoie de performanță de top în timpul competițiilor.

Design ergonomic îmbunătățit

Lansat în premieră în 2006, cu peste 15 milioane de mouse-uri comercializate în întreaga lume până în acest moment, bine-cunoscuta gamăDeathAdderinclude cele mai populare mouse-uride gaming dezvoltate deRazer, fiind alegerea jucătorilor profesioniști la nivel global.DeathAdder V3 Pro, propune o formă ușor modificată, noul design incluzând caneluri confortabile care asigură un suport îmbunătățit pentru mâini și o priză mai precisă, asigurând un grad sporit de confort și de control. Pentru a oferi o experiență de utilizare superioară, rotița de scroll, butoanele și suportul palmei au fost elevate. Îmbunătățit pe faza feedback-ului primit de la cei mai buni jucători profesioniști din lume, popularul mouse care se bucură de un design ergonomic cu o estetică minimalistă este disponibil acum pe negru și pe alb, cu o greutatede 63, respectiv 64 de grame.

“De la lansarea lui, Razer a colaborat cu jucători profesioniști din întreaga lume pentru a transforma DeathAdderîntr-unmouse formidabil, ideal pentru competiții”,a declaratFloGutierrez, DirectorulGlobal al divizieiEsportsîn cadrulRazer. “DeathAdder V3 Pro,este cel mai avansat mouse DeathAdderde până acum, cu un design ergonomic îmbunătățit și o greutate deosebit de mică, onorând deviza Razer de a oferi un avantaj nedrept.”

La fel de fiabil ca modelele anterioare deja familiare, noulDeathAdder V3 Pro este cu mai bine de25% mai ușor decât predecesorul său,având o durată de funcționare pe baterie de până la 90de ore și un proces de încărcare rapid prin portul USB TypeC, folosind cablulRazerSpeedflex inclus.

Cele mai avansate tehnologii din clasa lui, focusate pe performanța de top

DeathAdder V3 Pro se bazează pe senzorul opticRazer Focus Pro 30K care oferă o acuratețe a rezoluției de 99.8%. Acest nou senzor avansat folosește mai multe funcții AI precumSmartTracking, MotionSync sauAsymmetric Cut-off, asigurând performanțe de top și în cele mai solicitante situații. NoulDeathAdder V3 Pro este echipat cuRazerOptical Mouse Switches Gen-3, care garantează că nu vor exista probleme de dublu-clic neintenționat sau debouncedelay. Deosebit de rapid și de fiabil, aceste switch-uri optice sunt certificate până la 90 de milioane de acționări.

Echipat cu tehnologia wireless proprietară Razer,HyperSpeed Wireless, care este cu 25% mai rapidă decât alte tehnologii wireless, DeathAdder V3 Pro este compatibil și cu noua tehnologie deHyperPolling Wireless dezvoltat de companie.Nativ,DeathAdder V3 Pro are unpolling rate de 1000Hz,  la intervale de polling de 1ms.Prin folosireaRazerHyperPolling Wireless Dongle, noulDeathAdder V3 Pro atinge intervale de polling de0.25ms, o frecvență de 4x mai mare decât valoarea standard. Prin combinarea acestor două tehnologii jucătorii vor avea parte de o precizie de neegalat și cea mai mică latență de acționare a butoanelor posibilă prin conexiune wireless, având performanțe superioare în jocurile în care fiecare milisecundă contează.

RazerDeathAdder V3 Pro esteculminarea inovațiilor făcute de Razer în domeniulgaming-ului și a tehnologiilor de mouse, combinând ergonomia testată de jucători profesioniști, cel mai bun senzor din clasa lui, Optical Mouse Switches Gen-3 și cea mai avansată tehnologie wireless, într-un mouse cu o greutate deosebit de redusă.

HyperPolling Wireless Dongle

Lansat pe 22 iulie, RazerHyperPolling Wireless Dongle este primul dongle de mousewireless capabil să atingă un polling rate real de 4000Hz. Conceput pentru jocurile competitive care necesită un grad sporit de precizie și viteză ultra rapidă, jucătorii se pot bucura de o experiență wireless superioară prin acest upgrade ideal pentru cele mai noi mouse-uri Razer.

Instalat pe birou, pentru a asigura un semnal wireless neobstrucționat,HyperPolling Wireless Dongle este capabil să schimbe în mod automat între diferitele rate de polling pentru o experiență de gaming competitiv mai convenabil. Compatibil atât cuDeathAdder V3 Pro, cât și cuViper V2 Pro,dar și cu viitoarele modele ce vor fi lansate de companie, HyperPolling Wireless Dongle este gestionat prinRazerSynapse, care permite crearea de profiluri de utilizator bazate pe diferite setări de performanță.

 

DESPRE RAZER DEATHADDER V3 PRO

  • Design ergonomic îmbunătățit cu greutate redusă pentru confort maxim pe durata sesiunilor de utilizare prelungite
  • Senzor optic Focus Pro 30K
  • Compatibilitate cu o varietate mare de suprafețe(senzorul funcționează pe o sticlă de grosime de minim 2mm)
  • Razer™ Optical Mouse Switches Gen-3 garantate până la 90 de milioane de acționări
  • Cu HyperPolling Wireless Dongle se poate atinge un polling rate 4000 Hz (comercializat separat)
  • Cinci butoane programabile individual și un buton dedicat DPI
  • Durata de funcționare pe baterie de până la 90 de ore
  • Încărcare prin USB Type C și cabluSpeedflex pentru o experiență lină
  • Greutate: 63 gramepentru modelul negruși 64 gramepentru modelul alb (fără cablu)
  • Dimensiuni aproximative: 68 mm (lățime) x 44mm (înălțime) x 128mm (Lungime)

 

PREȚ ȘI DISPONIBILITATE

RazerDeathAdder V3 Pro

159,99 Euro
Disponibil acum pe Razer.com și în oferta magazinelor partenere autorizate.
Pentru mai multe informații vizitați această pagină.

RazerHyperPolling Wireless Dongle

34,99 Euro
Disponibil pe Razer.com, în magazineleRazerStore din anumite regiuni și în oferta magazinelor partenere autorizate.
Pentru mai multe informații vizitați această pagină.

Bundle: RazerDeathAdder V3 Pro + RazerHyperPolling Wireless Dongle

177,50 Euro
Acest pachet este disponibil pentru precomandă în mod exclusiv pe pagina Razer.com

 

IMAGINI

DeathAdder V3 Pro: LINK

HyperPolling Wireless Dongle: LINK

 

Pentru mai multe detalii despre inițiativa Razer #WinItYourWay, vizitați această pagină.

 

# # #

 

DESPRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial.

Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice.

Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante și laptopurile de gamingBlade.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 175 de milioane de utilizatori, include RazerSynapse (o platformă de tipul Internet of Things), RazerChroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Razer oferă, de asemenea, servicii de plată pentru gameri, tineri, millennials și generația Z. RazerGold este unul dintre cele mai mari servicii de plată pentru jocuri din lume, iar RazerFintech oferă servicii fintech pe piețele emergente.

Fondat în 2005 cu sediul în Irvine, California și cu sedii regionale în Hamburg, Shanghai și Singapore, Razer are 18 birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China. Razer este listată la Bursa din Hong Kong (Cod: 1337).

 

CONTACTE DE PRESĂ

America
Will Powers
[email protected]

EMEA
MarenEpping
[email protected]

China
Evita Zhang
[email protected]

Asia Pacific    
Vanessa Li
[email protected]

Global
Jan Horak
[email protected]

 

 

Razer – For Gamers. ByGamers.

 

# # #

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here