LC Waikiki continuă seria noilor deschideri la Shopping City Piatra-Neamț

0
1604

După deschiderile magazinelor BSB şi Bershka din prima parte a anului, Shopping City Piatra-Neamț anunță inaugurarea LC Waikiki, adaugând un nou brand de renume internațional în portofoliu și extinzând astfel experiența de shopping a vizitatorilor săi.

Acoperind o suprafață de 850 de metri pătrați, noul magazin își așteaptă vizitatorii cu mii de produse de modă și accesorii. În primele două zile de la inaugurare, pe 23 și 24 martie, cumpărătorii beneficiază de un discount de 20% la toate produsele din noua colecție.

Mai mult, deschiderea magazinului LC Waikiki în cadrul Shopping City Piatra-Neamț va avea loc într-o atmosferă de petrecere, cu o colecție de primăvară fresh pentru toată familia, DJ și discount-uri pentru clienții magazinului.

Pe 23 martie, motto-ul “LC Waikiki, pentru că toată lumea merită să se îmbrace bine” ajunge pentru prima dată în judeţul Neamţ, odată cu deschiderea magazinului din Shopping City Piatra-Neamţ. Varietatea largă de produse pentru femei, bărbați şi copii, precum şi politica generală de preţ a LC Waikiki, care se combină în cel mai avantajos mod cu calitatea şi designul produselor, oferă nemţenilor ocazia de a se bucura de o nouă experiență de cumpărături.

LC Waikiki se alătură ofertei de branduri deja existente în Shopping City Piatra-Neamț, printre care C&A, New Yorker, Bershka, BSB, Intersport, Pepco, Takko Fashion, Secuiana, Textil Market, Orsay, Neo Fashion, Gatta, Otter, CCC, Deichmann, Benvenuti, Marelbo, Beauty Mania, Noriel, Bebe Ardealul, Pickaboo, Paradisul Copiilor, Altex, Germanos, Vodafone, Orange, Inmedio, Kendra, Splend’or, Aco Market, Animax, Top Shop, Service Minut, Cador, Nick Shop, Smith&Smith, CreditAmanet, SensiBlu, HelpNet, Optiblu, Optica Express și Banca Transilvania.

Mai multe informații pot fi găsite pe pagina de Facebook a Shopping City Piatra-Neamț și pe website-ul http://shoppingcitypiatraneamt.ro/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here