Laurentiu Trocan este noul Country Manager al companiei D-Link Romania

0
806

Incepand cu 1 Martie 2016, D-Link l-a desemnat pe Laurentiu Trocan in functia de Country Manager in Romania .

Laurentiu Trocan s-a alaturat echipei D-Link in 2014, dezvoltand strategii de marketing si vanzari, atat pentru sectorul business, cat si pentru consumatorii individuali. “Din aceasta pozitie, Laurentiu Trocan a contribuit la consolidarea D-Link Romania si a ajutat la intarirea pozitiei de furnizor si producator de echipamente de retelistica si comunicatii”, a spus Thomas von Baross, vicepresedinte D-Link pentru Europa Centrala si de Est. “Sub conducerea lui Laurentiu Trocan D-Link a lansat platforma mydlinkTM, portofoliul de produse mydlinkTM Home, precum si servicii de supraveghere video impreuna cu Telekom Romania.

Strategia D-Link atat la nivel global, cat si local este de a castiga teren in segmentul business, in special in zona de telecomunicatii si al IMM-urilor. D-Link are un portofoliu extins de echipamente de retelistica, supraveghere video si gama mydlink pentru solutii de business care permit realizarea de automatizari pentru diferite procese prin intermediul unor dispozitive conectate la internet.
D-Link investeste in mod constant in produse si servicii cloud.

“In noul rol de Country Manager imi propun sa coordonez implementarea strategiei globale a D-Link, si anume consolidarea relatiilor comerciale cu importatorii si distributorii, crearea de noi canale de vanzare, in special in randul operatorilor de telecomunicatii si al integratorilor, si nu in ultimul rand consolidarea si dezvoltarea relatiilor comerciale cu partenerii traditionali din retail si online”, declara Laurentiu Trocan.

Laurentiu Trocan are peste 15 ani de experienta profesionala in domeniile telecomunicatiilor, IT/IS si serviciilor medicale. Anterior colaborarii cu D-Link Romania, Laurentiu Trocan a coordonat activitatile de marketing, vanzari si dezvoltare de business din cadrul companiei Softelligence Romania. De asemenea, a detinut functia de Director de Marketing si Vanzari pentru Medicover. Din 2004, timp de 3 ani, Laurentiu a fost Director de Vanzari in cadrul Adecco IT Romania.

Laurentiu Trocan este licentiat al Facultatilor de Comert Exterior si Finante – Banci, din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here