LASTING System devine SAP Gold Partner

0
766

Compania timisoreana LASTING System, anunta obtinerea statului de SAP Gold Partner. Acesta reprezinta cel mai inalt nivel al colaborarii in cadrul programului de parteneriat cu SAP.  

Programul de parteneriat cu SAP presupune recunoasterea si recompensarea partenerilor pentru expertiza si angajamentul dovedite in implementarea solutiilor SAP catre clientii lor. Prin intermediul aceste initiative, SAP isi sustine si stimuleaza partenerii in vederea cresterii volumului de business precum si in vederea investitiilor in activitati de marketing si instruire prin acces la resurse si instrumente de colaborare online.
Dupa dobandirea certificarii de Partner Center of Expertise pentru servicii de suport SAP, cu o cifra de afaceri de 19 mil de euro, grupul LASTING devine SAP Gold Partner. Acest statut vine dupa o dublare a numarului de implementari in anul 2011 fata de 2010, si dupa o crestere a cifrei de afaceri pe dimensiunea sisteme informatice integrate, cu 62% in anul 2011 fata de perioada mentionata anterior.

“Acest nou statut dovedeste expertiza solida si capacitatea LASTING de a implementa solutii SAP eficiente, stabile si in perioade scurte de timp. Echipa noastra de consultanti SAP a sprijinit de-a lungul ultimilor ani, clienti din verticale industriale diverse, precum productie, automotive, distributie si sectorul public, ajutandu-i sa isi atinga obiectivele de afaceri prin adaptarea sistemelor informatice integrate nevoilor specifice ale industriei.” spune Ronald Wagmann, director LASTING Solutii. “Astfel, eforturile si activitatea noastra din ultimii ani au fost recunoscute, nivelul de Partener Gold fiind atras prin investitii importante si eforturi conjugate ale tuturor membrilor echipei.“ a adaugat domnul Wagmann.

“Statutul SAP Gold Partner, constituie pe de o parte o apreciere a eforturilor sustinute  ale unui partener,  iar pe de alta parte, aduce cu sine responsabilitatea unei concentrari suplimentare in vederea indentificarii nevoilor prezente pe piata si a oferirii solutiilor celor mai potrivite nevoilor clientilor. Avem insa incredere ca echipa LASTING System va continua sa demonstreze prin proiectele intreprinse implicarea si profesionalismul cu care ne-a obisnuit deja.” afirma domnul Dragos Petrea, Channel & Ecosystem Manager, SAP Romania & Bulgaria.

Expertiza LASTING System este diversa, dispusa pe diferite industrii si domenii. Printre implementarile importante pot fi amintite: Elba (Manufacturing – Automotive), Arox Equipment (Wholesale & Distribution), Electroconat (Wholesale & Distribution), Universitatea de Vest din Timisoara (Academic), sau Athena Hospital (Healthcare).

Despre SAP

SAP este liderul mondial in solutii software pentru afaceri, ajutand companiile de orice dimensiune si din orice tip de industrie sa-si gestioneze afacerile mai bine. De la back office la consiliul director, din depozite pana la punctele de desfacere, din computer pana la instrumentele mobile de comunicare – SAP transfera oamenilor si organizatiilor increderea si puterea necesara pentru a lucra impreuna eficient si pentru a folosi eficace resursele interne ale afacerii, astfel incat sa fie cu un pas inaintea competitorilor. Aplicatiile si serviciile SAP ajuta peste 195.000 de clienti sa gestioneze profitabil operatiunile si resursele, sa se adapteze continuu si sa creasca sustenabil. Pentru mai multe informatii vizitati www.sap.com.

Despre LASTING System

Infintata in anul 1995, LASTING System este astazi una dintre cele  mai mari companii de IT cu sediul central in afara Bucurestiului. Are 4 divizii ce acopera cele mai importante directii de dezvoltare IT&C: distributie, solutii IT, outsourcing si cercetare-dezvoltare. Divizia Solutii IT, partener SAP AG din 2006, se defineste prin solutiile de inalta calitate pe care le ofera si prin oamenii care fac posibil acest lucru, consultanti cu o inalta pregatire profesionala, si cu o bogata experienta in implementarea celor mai complexe, scalabile si flexibile solutii intregrate de gestiune a companiilor. Stransa colaborare cu celelalte divizii ale grupului, asigura o arie larga de acoperire a cerintelor clientilor. Dezvoltate pe competenta si incredere, parteneriatele asigura calitatea produselor si a suportului pentru clienti. Pentru mai multe informatii accesati www.lasting.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here