LASTING System devine Dell Preferred Partner

0
843

Bucureşti – Timişoara, 15 noiembrie 2011: Compania timişoreana LASTING System, anunta primirea statutului de Dell Preffered Partner, in cadrul programului Dell PartnerDirect. Acest nou nivel al colaborarii vine ca o confirmare a eforturilor sustinute şi a rezultatelor bune obtinute in cei peste 6 ani de parteneriat LASTING – Dell.

Statutul Prefered Partner, desemneaza cea mai importanta relatie de parteneriat pe care o are Dell in Romania.  

“Suntem deosebit de onorati sa devenim Preffered Partner Dell.” spune domnul Gabriel Dumitru,  Dell Product Manager, LASTING System. “Asta reflecta munca depusa de echipa noastra in furnizarea celor mai competenete solutii corporate, precum şi faptul ca am oferit clientilor noştri planurile potrivite, produsele potrivite şi parteneriatul potrivit”

Ca Dell Preferred Partner, LASTING System ofera clientilor posibilitatea de a beneficia de solutiile Dell cele mai adecvate nevoilor şi cerintelor lor. Totodata acest nou statut atesta investitiile LASTING in educatie, certificari, traininguri de specializare Dell, precum şi eforturile depuse pentru a putea furniza cele mai bune solutii de stocare, disaster-recovery, centre de date, pe baza infrastructurii Dell.

Dell Inc. Este unul dintre principalii actori din domeniul IT&C la nivel global, care comercializeaza o gama larga de produse si servicii prin vanzari directe catre consumatorii din intreaga lume. Dell, recunoscut de catre revista Fortune drept cea mai admirata companie americana si numarul 3 la nivel global, proiecteaza, produce si ofera sisteme inovative si adecvate cerintelor clientilor.    
Pentru mai multe informatii despre Dell si produsele sau serviciile sale, vizitati www.dell.com

LASTING System
Compania si-a inceput activitatea in 1995 in Timisoara cu distributie nationala de module de memorii, devenind in scurt timp liderul pietei romanesti de profil. Experienta dobandita in acest domeniu a fost extinsa astfel incat astazi LASTING reprezinta un grup de companii cu trei directii majore de activitate: distributie de sisteme, componente si periferice IT, dezvoltare software si solutii IT (in Timisoara, Bucuresti si Cluj).  www.lasting.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here