La doar 8 ani are propria afacere si angajati. Afla secretele tanarului afacerist!

0
758
copil_afacerist

copil_afaceristUn baietel in varsta de doar opt ani a reusit sa puna pe picioare o afacere atat de profitabila, incat a fost nevoit sa isi angajeze mama si doi frati mai mari pentru a-l ajuta.
Britanicul Harli Jordean este diferit fata de toti ceilalti copii de opt ani.

In timp ce prietenii lui se joaca pe calculator, Harli este ocupat cu furnizori, stocuri si comenzi pentru afacerea sa cu bile, scrie dailymail.co.uk.

Baiatul conduce un site care vinde bile de doi ani, iar compania sa produce mii de lire in fiecare an, datorita comenzilor care vin chiar si din Statele Unite.Harli este atat de ocupat incat a fost nevoit sa o angajeze pe mama lui si pe doi dintre fratii mai mari pentru a-l ajuta cu numarul mare de comenzi. insa in loc sa se lase depasit de situatie, baiatul se comporta ca un profesionist si are planuri ambitioase pentru viitor. „Visul meu este sa am un lant de magazine precum Hamleys – va fi unul dintre cele mai mari magazine de jucarii din lume, dar va vinde tot soiul de bile”, a declarat Harli.

Baiatul a declarat ca prietenii lui nu au crezut la inceput ca are propria afacere, insa acum sunt unii dintre clientii lui fideli.”Iubesc bilele si imi place sa am propria companie”, spune baiatul.

Tanarul om de afaceri a povestit ca si-a inceput afacerea de milioane prin schimbul de bile cu prietenii lui. Atunci cand a ramas fara bile, a rugat-o pe mama lui sa-i cumpere altele de pe internet, insa pentru ca nu a gasit un loc de unde sa le cumpere, s-a hotarat sa deschida el insusi un magazin online. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here