Lantul de brutarii Paul intra pe segmentul serviciilor de catering

0
733

Lantul de brutarii Paul lanseaza serviciul de catering, pentru a raspunde nevoii crescute a clienţilor de a comanda, pentru diferite ocazii, platouri cu gustari delicioase, ușoare și variate. Prin intermediul noului serviciu, Paul Romania pune la dispozitia clienţilor optiunea de a personaliza comenzile de produse in diverse combinaţii, care vor da savoare intalnirilor importante de la birou sau evenimentelor speciale.

Clientii care opteaza pentru serviciul de catering al brutariilor Paul pot alege dintr-o gama diversificata de platouri cu produse dulci sau sarate, in varianta mini. Din dorinta de a satisface chiar și cele mai exigente gusturi, platourile Paul din Collection Salée conţin produse precum: mini sandwich-uri, mini quiches si croissante sarate, mini tartines, mini feuillettes (produse din foietaj) si mini tarte sarate, iar platourile din Collection Sucrée conţin produse de mini viennoiserie (mini croissante dulci), mini tartelettes (mini tarte cu fructe), mini éclairs, mini macarons si mini entremets (mini prajituri).

„Prin lansarea serviciului de catering am raspuns unei nevoi exprimate tot mai des de clientii noștri. Adesea, personalul din brutariile Paul era intrebat daca putem oferi și servicii de catering. Am decis sa venim in intampinarea lor cu acest serviciu, din dorinta de a fi cat mai aproape de ei, in momentele cu adevarat importante si speciale. Am pus la punct un sistem eficient din punct de vedere logistic, totul pentru ca fanii Paul sa se poata delecta la evenimentele de la birou sau la cele de familie cu bunatatile cu care i-am obișnuit pana acum in brutarii”, spune Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul Romania.

Clienţii care doresc sa comande produsele Paul prin serviciul de catering trebuie sa plaseze comanda cu 24 de ore in avans, fie la numarul de telefon 0758 088 848, fie la adresa de email dedicata [email protected] sau folosind TAB-ul special creat pentru catering de pe pagina de Facebook Paul Romania.

Dupa plasarea comenzii, clientul va fi contactat de catre un reprezentant Paul pentru confirmare, dar și pentru stabilirea detaliilor referitoare la momentul livrarii. Serviciul de catering este disponibil doar in Bucuresti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here