Lacrimile tacerii

0
1030
coperta_munteanu_CIP

Scriitorul Mihai Vladeanu (a carui sotie s-a intors la Viena imediat dupa 1989, redevenind Anna de Viena, pentru ca se tragea din vita de Viena) isi duce viata la tara, in casa parinteasca, pentru ca partajul cu fosta sotie i-a luat totul. Viata lui se desfasoara intre romanul Viata la second hand, roman pe care il da „spre adoptie” fostului coleg din liceu, Catalin Andrei Paduraru, cel mai bogat om din Romania, zis si CAP-one, actualmente vicepremier al Romaniei, care si-a dorit toata viata sa-si vada numele pe o carte.

In plus, Mihai Vladeanu o scoate din ghearele depresiei pe protejata sa, tanara artista plastica, Ina Razesu-Zugravu, pe care el a ajutat-o sa-si publice albumul de creatii vestimentare Anotimpuri cu Ina, iar in prezent a fost adusa de Mihai acasa la el, sa-i treaca depresia cauzata de despartirea fetei de prietena ei, lesbiana ca si ea, plecata instrumentista la Filarmonica din Oslo.
coperta_munteanu_CIPRomanul incepe cand Mihai isi informeaza fiica, plecata in statul Texas la specializare in Crima Organizata, ea fiind absolventa de Drept, ca vor face Craciunul impreuna.
In Austin, unde isi face specializarea fiica, Mihai o cunoaste pe sefa acesteia, procurorul Margherita Donbario, numita si femeia-cu-fata-de-piatra, care a instrumentat dosare in baza carora au fost trimisi deja cativa traficanti de carne vie pe scaunul electric ori in sala de injectii letale si au fost  inchise cateva fabrici care distrugeau mediul Statelor Unite.
Intre scriitorul nonconformist roman Mihai Vladeanu si procurorul texan se duce un duel continuu de-a lungul sarbatorilor de Craciun, crescand incet-incet pana la povestea lor de dragoste izvorata ca niste lacrimi ale tacerii in care isi ascunsesera cei doi amintirile nefaste ale vietii.
Este un prilej pentru a cunoaste, macar succint, Dallas-ul, cu celebra ferma Ewing din serialul cu acelasi nume, precum si Fort Worth, orasul vechi, ramas intocmai ca pe vremea cow-boys-lor. 

ISBN: 978-606-92047-5-7

 

Pentru comenzi va rugam sa ne contactati la tel: 0722 400 055 sau e-mail: [email protected]
Livrarea se face GRATUIT la domiciliul clientului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here