Burse pentru copiii talentati la muzica – preselectia "Mici interpreti"

0
530

Sambata, 31 iulie, Boem Club va organiza la sediul clubului preselectia intitulata « Mici interpreti», in vederea acordarii unor burse de studiu in domeniul muzicii. La aceasta preselectie sunt asteptati sa participe toti copiii care considera ca au aptitudini muzicale dar nu au mai luat lectii de muzica pana acum, dar isi doresc sa invete sa cante la pian, chitara, voce, vioara sau violoncel.

 

Bursele constau in lectii de muzica graduite in cadrul clubului pe durata unui an de zile, bursierii avand posibilitatea sa lucreze in aceasta perioada cu profesionisti in muzica, profesori absolventi de conservator cu experienta in predare.

Totodata, cei care vor fi selectati bursieri in cadrul Boem Club, vor avea posibilitatea sa participe la spectacolele Boem Club, in calitate de interpreti.

Preselectia face parte din campania  cultural-educationala « Si tu poti canta ! » initiata in luna mai de Boem Club, primul club de muzica ce isi propune sa aduca muzica mai aproape de cei carora le place arta in mod deosebit, dar din diferite motive nu au participat pana acum la crearea ei.

Campania « Si tu poti canta ! » este formata dintr-un sir de spectacole si lectii deschise despre interpretarea muzicalã vocalã sau la diferite instrumente, care se vor desfasura pe parcursul acestui an in diferite locatii din Bucuresti.

« Multumim pe aceasta cale tuturor celor care ne ajuta sa facem cunoscuta organizarea acestei preselectii, astfel incat informatia despre aceasta initiativa sa ajunga la cat mai multi copii si parinti care sa poata participa in cadrul ei. Preselectia face parte din componenta de CSR a companiei si prin intermediul ei, alaturi de alte initiative aflate in desfasurare sau in stadiu de proiect, ne propunem sa implicam in sfera artelor cat mai multi copii talentati.» Claudia Atanasoae, General Manager, Boem Club

Persoanã de contact pentru detalii, parteneriate media si inscrieri: Ana IACOB, Office Manager ana.iacob@boemclub.ro; Mobil : 0770 461 537

Bucuresti, 07 iulie 2010
———————

Despre Boem Club (www.boemclub.ro) Club este o initiativã privatã a unor iubitori de arte care isi propun sã asigure un loc unde amatorii de artã in general si de muzicã in particular sã se intalneascã si sã poatã aprofunda sau sã fie initiati in arta cantatului la un instrument. Am creat un loc unde muzica sã fie la ea acasã si ii urãm bun venit oricãrui participant care doreste sã dobandeascã deprinderile primare, intermediare sau avansate in sfera artei muzicii.

Boem

Boem Club se adreseazã tuturor amatorilor de muzicã indiferent de varsta sau cunostintele muzicale pe care la au aceastia, cu aceeasi bunãvointã, rãbdare, prietenie, responsabilitate si respect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here