Kuehne + Nagel lanseaza doua produse noi pentru transportul marfurilor in regim de grupaj

0
617

Odata cu lansarea a celor doua produse noi de grupaj in douasprezece tari din Europa de Est, Kuehne + Nagel isi extinde portofoliul de solutii fiabile si rentabile de transport rutier pentru a satisface cererea tot mai mare a clientilor sai.

KN EuroLink Fix garanteaza o data de livrare fixa intr-o zi aleasa de client in functie de timpul de livrare standard. KN EuroLink First garanteaza timpul de tranzit standard pentru transporturile cu o prioritate mai mare si fara intarzieri. Ambele produse sunt pretabile pentru transporturile de pana la 2.5 tone si 2 metri liniari. Aceste servicii noi se bazeaza pe reteaua integrata de grupaj a lui Kuehne + Nagel din intreaga Europa de Est si pe orare prestabilite, ce ofera un maxim deflexibilitate.

Transparenta totala a fluxului este asigurata de KN Login – sistem de monitorizare si vizibilitate online.

“Cele doua produse KN EuroLink vor fi extrem de atragatoare pentru companiile ce apartin diferitelor sectoare industriale, in special pentru companii din sectorul bunurilor de larg consum (FMCG), retail si sectorul auto” afirma Joerg Herwig, Senior Vice President Overland Eastern Europe. “Cu experienta noastra indelungata in transportul rutier in Europa de Est am adaptat aceste produse inovatoare pentru a se potrivi cererii tot mai mari si a se preta nevoilor clientilor nostri in ceea ce priveste un transport rutier in regim de grupaj, fiabil si eficient.”

Serviciul este disponibil momentan in : Austria, Bulgaria, Croatia, Cehia, Estonia, Grecia, Ungaria, Letonia, Lituania, Polonia, Slovacia si Slovenia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here