Konica Minolta si De Lage Landen au semnat un contract de leasing global pentru companiile mari

0
653

Compania Konica Minolta anunta semnarea unui acord global de leasing cu De Lage Landen (DLL), prin care ofera clientilor de tip Global Major Account (GMA) – companii mari si foarte mari, multinationale – un program de dezvoltare competitiva prin solutii financiare si de leasing operational eficiente. Aceasta colaborare este o etapa semnificativa pentru cele doua companii si marcheaza extinderea parteneriatului benefic existent dintre Konica Minolta si De Lage Landen.

Konica Minolta, producator si furnizor de echipamente multifunctionale de birou, sisteme de productie, aplicatii si servicii bazate pe solutii complete de management al documentelor, cum sunt Serviciile Optimizate de Printare (OPS), ofera inclusiv servicii dedicate industriei de imagistica la nivel mondial. Compania este un partener puternic pentru clientii sai nationali si internationali, atat prin grupul de filiale din 45 de tari, cat si prin cele 150 de centre de vanzari si service din intreaga lume.

Jun Haraguchi, Senior Executive Officer, Konica Minolta Inc: “Solutiile OPS au cunoscut o extindere rapida in randul clientilor mari si foarte mari pe plan mondial, adresand cu succes nevoile de crestere ale acestora. Una dintre cerintele fundamentale ale clientilor de tip GMA este accesul la solutii competitive de finantare pentru echipamente si servicii adiacente, avand la baza un program de leasing disponibil la nivel global. Ca urmare, prin semnarea contractului cu DLL, credem ca am raspuns eficient acestei necesitati a mediului de business.”

Steve Riggs, Presedinte Office Technology Global Business Unit, DLL, furnizor global de solutii financiare detinut integral de catre Rabobank Group: “Exista beneficii considerabile in oferirea de servicii financiare inovative clientilor mari si foarte mari pe plan international ai companiei Konica Minolta. Suntem nerabdatori sa incepem colaborarea bazata pe abordarea orientata catre client, ceea ce ne va aduce beneficii imediate foarte mari.”
Konica Minolta si DLL au o colaborare anterioara ampla, prin care ofera servicii unei varietati de clienti din toata lumea, asigurandu-le acestora solutii financiare competitive ca parte a unor contracte existente la nivel national sau regional.

Cu o experienta de business de succes de peste 20 de ani, Konica Minolta si DLL au decis sa extinda parteneriatul existent la nivel global printr-un angajament mutual care sa asigure resursele necesare si un program de dezvoltare competitiva clientilor de tip GMA. Acoperirea acestui parteneriat la nivel international include 26 de tari din SUA, Europa si regiunea Pacificului din Asia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here