Konica Minolta isi completeaza seria bizhub cu noi echipamente multifunctionale alb-negru

0
981

Konica Minolta a lansat cinci noi echipamente multifunctionale alb-negru: bizhub 224e, 284e, 364e, 454e si 554e. Acestea sunt ideale pentru echipe de lucru de dimensiuni medii si mari, grupuri de lucru si departamente din diverse domenii precum sectorul public, institutii de invatamant, firme de inginerie, banci, societati de asigurare s.a. Noile echipamente au aceleasi functionalitati precum echivalentele lor color, sunt usor de utilizat datorita caracteristicilor si functiilor comune, se integreaza usor in mediile de lucru si sunt intuitive in operare.

Seria alb-negru bizhub 224e, 284e, 364e, 454e si 554e ofera functii inteligente si posibilitati imbunatatite de adaptare la cerintele individuale ale clientilor. in acelasi timp, punctele forte si avantajele dovedite ale modelelor color sunt acum disponibile si pentru echipamentele alb-negru. Astfel, toata gama dispune de aceleasi functii si acelasi mod intuitiv de operare, acesta fiind un avantaj puternic pentru clienti.

Cu operarea multi-touch si panoul customizabil, echipamentele bizhub sunt la fel de usor de folosit ca un smartphone sau o tableta. Utilizatorii nu au nevoie sa invete un nou sistem si, in plus, beneficiaza de optiunea de personalizare a interfetei de utilizator in functie de cerintele lor specifice.

Pe langa eficientizarea productivitatii si a performantelor, aceasta gama de echipamente vine cu o functie de scanare imbunatatita, care permite crearea de documente Word sau Excel direct pe PC-ul utilizatorului. Aceasta caracteristica permite utilizatorilor sa lucreze perfect cu documentele in aplicatiile pe care le folosesc, fara conversie manuala.

Caroline KLENKE, Product Manager Office Printing, Konica Minolta Business Solutions Europa: „Datorita aplicatiilor imbunatatite ale echipamentelor noastre alb-negru, munca de birou este mult mai placuta si mai productiva. Optiunea de acces web prin intermediul panoului permite accesul direct la magazinul online de aplicatii Konica Minolta, bizhub MarketPlace, astfel incat utilizatorii isi pot imbunatati si personaliza echipamentul in functie de cerintele pe care le au. De aici se poate descarca, de asemenea, asa-numita “Easy Panel”, o interfata care poate fi personalizata si care ofera utilizatorilor acces instant la cele mai populare setari pentru eficientizarea muncii de birou”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here