KFC introduce noi produse în meniul de Mic Dejun. Sortimentele pot fi comandate în fiecare zi, până la ora 12:00.

0
1287

kfc-mic-dejun_fresh-wrap kfc-mic-dejun_pancakes

București, 5 octombrie 2017: KFC a introdus in meniul de Mic Dejun produse noi şi savuroase, proaspăt preparate în restaurante, disponibile zilnic, până la ora 12:00. Pentru cei care își doresc o gustare savuroasă încă de la primele ore ale dimineții, KFC a pregătit wrapuri și sandwich-uri cu pui, ouă sau bacon, deserturi delicioase și sortimente aromate ale cafelei proaspăt măcinate, Seattle’s Best Coffee. Meniul de Mic Dejun este disponibil în toate cele 22 de restaurante participante.

 

Programul a fost iniţiat în urmă cu trei ani, iar cu ocazia fiecărei lansări, KFC şi-a îmbunătăţit portofoliul de produse. Astfel, anul acesta, printre preparatele disponibile în meniul diversificat se numără Chicken Toast sau Chicken Bacon Cheese şi noul sandwich Fresh Wrap cu ou, salată iceberg, o felie de brânză Cheddar și roșii, toate într-o tortilla rumenită. O altă noutate este reprezentată de clătitele cu topping de căpșuni, care vor îndulci diminețile celor care vor opta pentru desert.

 

„Micul dejun rămâne cea mai importantă masă a zilei. De aceea, la KFC, venim în întâmpinarea clienţilor noștri cu o gamă variată de produse proaspete și savuroase. În plus față de cafea, sandwich-uri și wrapuri, în noul meniu de Mic Dejun am inclus și un desert delicios: clătitele cu topping de căpșuni. De asemenea, pentru cei care au tendința de a folosi mai des butonul snooze, am prelungit disponibilitatea meniului până la ora 12:00. Îi așteptăm, așadar, alături de noi, în restaurantele KFC, pe toți cei care își doresc să înceapă ziua plini de energie și bună dispoziție”, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC România.

 

Meniul de Mic Dejun include şi cunoscutul brand de cafea, Seattle’s Best Coffee. Cu un gust unic și intens, datorat calității superioare a boabelor de cafea, 100% Arabica, cele opt sortimente de cafea proaspăt măcinată (Espresso, Americano, White Americano, Cappuccino, Mocha, Latte, Caramel Latte și Vanilla Latte) sunt preparate de barista specializați.

 

Meniul de Mic Dejun se adaugă meniului de bază, clienții putând comanda rețetele deja consacrate KFC și în acest interval orar.

 

 

*****

Despre Sphera Franchise Group S.A.

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup de restaurante din sectorul full-service din România şi deţine companiile care operează în sistem de masterfranciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell.

 

În România, lanţul de restaurante KFC numără 63 de restaurante atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe precum Timişoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Piteşti sau Braşov. De asemenea, operează două restaurante la Chişinău, Republica Moldova și două în zona de nord-est a Italiei.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here