Keez.ro lanseaza prima platforma de contabilitate online ce poate fi folosita direct de antreprenori

0
1488

Incepand cu 1 Martie 2018, antreprenorii vor putea beneficia de un serviciu complet care ii va ajuta sa se elibereze de taskuri repetitive si sa se concentreze asupra sarcinilor de business cu adevarat importante!

 

Keez.ro este o companie care aduce contabilitatea in secolul XXI, oferind servicii de contabilitate online si instrumente de management pentru IMM-uri, PFA si start-up-uri. Platforma keez.ro pune la dispozitie antreprenorilor o serie de functionalitati care ii vor ajuta sa economiseasca timp si energie, pentru a se putea ocupa de activitatile cu adevarat importante pentru afacerea lor. De acum inainte, nu mai ai nevoie de contabil si nu vei mai fi nevoit sa te intalnesti cu el pentru a-i preda „sacosa” de documente. Keez.ro este „biroul tau virtual”, care se ocupa de toate operatiunile consumatoare de timp. Noi iti facem contabilitatea, noi iti depunem declaratiile si noi te sfatuim la fiecare pas.

 

Platforma Keez.ro te ajuta sa eliberezi resursele pe care le utilizezi in prezent pentru a face asa-zisa „contabilitate dubla”. Mai precis, nu va mai trebui sa iti tii singur evidenta in paralel cu contabilul, sau sa centralizezi vanzarile si termenele de plata. In plus, nu va mai fi nevoie sa iti verifici contabilul, care este oricum mult prea ocupat sa iti ofere informatiile de care ai nevoie in timp real.

 

Platforma Keez.ro iti permite sa vizualizezi oricand doresti toate documentele importante pentru business-ul tau, putand verifica in orice moment daca s-au depus toate declaratiile, daca s-au platit toate facturile, daca s-au efectuat toate incasarile de la clienti, in timp ce poti monitoriza intreg procesul direct de pe un smartphone sau un laptop.

 

Cum functioneaza keez.ro?

 

Mai simplu de atat nu exista! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa faci o poza documentelor si sa le incarci pe platforma online, iar de restul ne vom ocupa noi. Iata care sunt cele mai importante functionalitati pe care le oferim:

 

Contabilitate

 

Desi in alte domenii, precum cel financiar-bancar, spre exemplu, s-a facut deja tranzitia catre tehnologia digitala, contabilitatea din firmele mici si mijlocii din Romania inca a ramas undeva in anii ’90! Pana in ziua de astazi, antreprenorii se chinuiau sa adune toate chitantele si facturile pe care le predau in format fizic contabilului, urmand ca abia pe data de 25 a lunii urmatoare sa primeasca declaratiile de la acesta. De cele mai multe ori, antreprenorii primesc documentele finale cand deja este prea tarziu si nu mai pot lua masurile necesare din punct de vedere managerial. Asadar, contabilitatea clasica serveste mai mult statului decat antreprenorului.

 

Din fericire, cu Keez.ro, aceste batai de cap interminabile se incheie aici! Suntem mai mult decat o simpla firma de contabilitate din Bucuresti. Venim cu o abordare noua in acest domeniu, imbinand tehnologia cu know-how-ul unei echipe de specialisti. Platforma de contabilitate online keez.ro vine in intampinarea oamenilor de afaceri si administratorilor de firma cu o alternativa care face ca totul sa fie mai simplu si mai eficient.

 

 

 

 

Salarizare

 

Keez.ro ofera si instrumente pentru salarizare, cu ajutorul carora poti administra salariatii cu usurinta, poti intocmi contracte de munca, acte aditionale, adeverinte, pontaje si bonusuri. Practic, keez.ro iti ofera tot ce ai nevoie cu privire la salarizare intr-o singura platforma pe care o poti accesa oriunde, oricand, de pe orice tip de dispozitiv!

 

Keez.ro iti ofera o solutie completa de salarizare, avand la baza un studiu solid al legislatiei, dublat de experienta notabila a specialistilor in domeniu. Cu keez.ro poti calcula foarte usor salariile angajatilor, platforma fiind foarte user-friendly si adaptata atat schimbarilor de legislatie, cat si specificului clientilor.

 

Infiintare firma

 

Ai in plan un start-up dar te descurajeaza birocratia si cozile nesfarsite de la Registrul Comertului? Keez.ro este aici sa iti faca viata mult mai usoara si sa te ajute sa iti pornesti afacerea!

 

Pentru ca vrem sa-ti oferim servicii complete si pentru ca sustinem initiativele antreprenorilor la inceput de drum, te ajutam si cu procesul de infiintare a noii tale companii. Stim ca pentru un antreprenor care porneste un start-up totul pare dificil. Mai mult decat atat, antreprenorul nu dispune de sprijin si consiliere din partea autoritatilor statului pentru a-si infiinta o companie. Misiunea noastra a fost inca de la bun inceput sa oferim antreprenorilor sprijinul de care au nevoie. Asadar, cu keez.ro, procesul de infiintare a unei firme devine unul simplu si eficient, iar tu te poti concentra pe celelalte operatiuni atat de importante in lansarea business-ului tau.

 

Keez.ro te scapa de o grija in plus si de birocratie, oferindu-ti multe alte avantaje:

 

  • procesare rapida a documentelor (facturi, chitante, etc.) pe care le poti incarca in plaforma instant cu ajutorul aplicatiei dedicate
  • acces on-line la toate documentele importante pentru business-ul tau, ceea ce iti ofera un insight in timp real asupra situatiei business-ului
  • posibilitatea de a emite facturi oriunde, oricand
  • rapoarte optime pe care le poti consulta usor si rapid, fiind astfel mereu informat cu privire la performantele business-ului tau
  • cele mai inalte standarde de securitate a datelor, asigurate de algoritmi avansati de criptare de la Microsoft Azure
  • procese verificate Big4 – acum ai garantia ca documentele tale sunt supuse unei supra-verificari din partea unui expert de inalta competenta

 

 

Incearca keez.ro chiar acum si fii printre primii antreprenori care fac pasul catre un business mai performant cu ajutorul tehnologiei! Opteaza pentru instrumentele de management de la keez.ro si ofera-ti mai mult timp si energie pentru activitatile antreprenoriale!

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here