JYSK România deschide cel de-al 60-lea magazin din țară la Focșani

0
1507

JYSK România, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă din Europa, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, ajunge la 60 de magazine în România, odată cu inaugurarea unui nou magazin în Focșani. Cel de-al doilea magazin JYSK din Focșani va fi inaugurat joi, 12 iulie, începând cu ora 08:00, în strada Brăilei nr. 102.

Marea Deschidere JYSK Focsani

Marea Deschidere JYSK Focsani

 Am ajuns în Focșani în ianuarie 2016, iar de atunci JYSK Focșani este în topul celor mai performante magazine din zona Moldovei. Succesul magazinului de aici ne-a dovedit că Focșani este un oraș cu potențial, de aceea am decis inaugurarea unui al doilea magazin, de data aceasta în zona de sud, pentru a fi mai aproape și de locuitorii din această zonă. Și de data aceasta respectăm tradiția și marcăm inaugurarea cu un eveniment special de deschidere, urmat de o săptămâna de reduceri foarte bune. 

Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK Romania si Bulgaria

 “Am ajuns în Focșani în ianuarie 2016, iar de atunci JYSK Focșani este în topul celor mai performante magazine din zona Moldovei. Succesul magazinului de aici ne-a dovedit că Focșani este un oraș cu potențial, de aceea am decis inaugurarea unui al doilea magazin, de data aceasta în zona de sud, pentru a fi mai aproape și de locuitorii din această zonă. Și de data aceasta respectăm tradiția și marcăm inaugurarea cu un eveniment special de deschidere, urmat de o săptămâna de reduceri foarte bune la peste 1000 de produse. Îi așteptăm la deschidere pe toți cei care doresc să își amenajeze casa cu produse scandinave de calitate, la un preț foarte bun ” , a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.

Pentru a marca Marea Deschidere a celui de-al doilea magazin JYSK din Focșani, compania a pregătit un eveniment special pentru clienți. În ziua inaugurării, pe 12 iulie, începând cu ora 08.00, locuitorii din Focșani sunt așteptați la petrecerea de deschidere, unde vor fi întâmpinați de o atmosferă veselă, cu muzică, baloane, cafea, croissante și cadouri pentru cei mai matinali cumpărători. Primii 150 de clienți care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din pene de rață.

“Ne bucurăm că, începând din această săptămâna, în Focșani vor exista două magazine JYSK, ceea ce înseamnă că pentru locuitorii de aici va fi mai simplu să ajungă la noi. Noua echipă a magazinului JYSK Focșani 2 este pregătită să îi ajute pe clienți să își aleagă cele mai potrivite produse pentru casele lor. În plus, în săptămâna deschiderii am pregătit oferte speciale la o mulțime de produse – mobilier de interior, saltele, perne, plăpumi, lenjerii de pat și decorațiuni”,  a declarat Mirela Răuță, Director de magazin JYSK Focșani 2.         

Clienții pot găsi mai multe informații despre ofertele si evenimentul de deschidere pe www.JYSK.ro/FocsaniOferta completă cu toată gama de produse JYSK poate fi accesata pe  magazinul online www.JYSK.ro.

Despre JYSK

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 50 de țări și numără un total peste 20.000 de angajați și peste 2500 de magazine.

Deținut de danezul Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania.

Retailerul danez de mobilă și decorațiuni interioare comercializează o gamă variată de produse pentru casă și grădină la o calitate ridicată și la cel mai redus preț. Sub deviza „Sleeping and Living”, magazinele JYSK oferă tot ce este necesar în casă pentru viața de zi cu zi, de la mobilier de interior și de grădină, până la lenjerii de pat, perne, obiecte decorative și de iluminat.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 59 de magazine, în orașe precum București, Arad, Baia Mare, Craiova, Târgoviște, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Râmnicu Sărat, Sfântu Gheorghe, Oradea, Pitești, Mediaș, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara, Alexandria, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoșani, Focșani, Piatra Neamț, Curtea de Argeș, Bistrița, Hunedoara, Balș.

Abrevierea JYSK este un derivat de la denumirea peninsulei Iutlanda și semnifică în limba daneză calități precum simplitatea, onestitatea și conștiinciozitatea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here