Care sunt avantajele unei clinici de specialitate?

0
1253

Te-ai saturat de cozi interminabile, de ghisee la marginea orasului sau de persoane care nu se poarta profesionist? In prezent, timpul inseamna bani, iar fiecare ora pierduta pe drum pentru a completa formulare, depune declaratii si a intocmi documente si acte, atarna greu in defavoarea timpului nostru. Mai ales daca vorbim de fise medicale, acte pentru angajare sau evaluari psihologice, obligatorii in prezent pentru obtinerea unui permis de arma sau pentru obtinerea unui permis auto.

Fisamedicala.info

Fisamedicala.info

Astfel, trebuie sa faci apel la o clinica medicala de specialitate, care sa iti poata elibera cu usurinta aceste documente. StandardMed reprezinta un nou concept in domeniul medical, venind in intampinarea clientilor cu profesionalism si eficacitate, accesibilitate si confort.

Situata central in Bucuresti, in zona Rosetti – Universitate (langa Biserica Armeneasca), clinica StandardMed dispune de un spatiu generos, destinat investigatiilor medicale amanuntite. Dintre examenele medicale care se pot face la StandardMed se numara si:

– ORL

– Oftalmologie

– Neurologie

– Psihiatrie

– Medicina interna

– Ortopedie

– Neurologie

Avantajul consta in faptul ca toate aceste examinari, cat si evaluarea psihologica, se fac in decursul unei singure vizite, respectand astfel timpul tau pretios. Acest fapt se datoreaza medicilor specializati din cadrul clinicii, prezenti in acelasi timp, pentru ca tu sa obtii cat mai repede toate actele medicale de care ai nevoie!

De exemplu, in cazul fisei medicale necesare obtinerii permisului auto, in valoare de 125 de lei, vei obtine acest document in doar o ora si jumatate de la completarea formularelor! Mai mult, daca acest interval de timp este depasit, ti se va returna jumatate din suma.

De asemenea, in cadrul clinicii StandardMed se fac si consultatiile medicale in vederea obtinerii sau prelungirii (vizei) permisului de portarma, eliberandu-se la final certificatul medical tip pentru detinatorii de arme si munitii, fisa medicala pentru atestarea calitatii de detectiv particular, certificatul medical prenuptial, certificatul tip A5, fisa medicala pentru angajare, mentinere in functie, reluarea sau schimbarea activitatii, precum si alte adeverinte medicale pentru concursuri sau diverse functii.

Clinica StandardMed este autorizata si pentru a efectua consultatiile ce vizeaza medicina muncii, in conformitate cu legislatia in vigoare, asigurand astfel atat persoanelor fizice cat si celor juridice o gama completa de servicii medicale de calitate. Acestea sunt necesare angajarii, mentinerii in functie, reluarii activitatii sau atestarii profesionale. Clinica se va ocupa si de consilierea angajatorilor in privinta respectarii unui standard inalt de sanatate si securitate la locul de munca, implicit in scopul imbunatatirii performantei angajatilor.

Vino si tu la StandardMed si convinge-te de calitatea seviciilor. Acum poti spune la revedere birocratiei greoaie si cozilor nesfarsite! Rezervarea se poate face la numarul de telefon 0722435435 sau online, direct pe site!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here