Judetele Bistrita-Nasaud, Botosani si Hunedoara au incheiat procesul de avizare

0
515

Referitor la stadiul procesului de avizare demarat in data de 19 iulie 2010, Agentia Nationala a Functionarilor Publici a avizat pana la data de 5 august 2010 un numar de 2655 unitati administrativ-teritoriale dintr-un total de 3227 din cele 41 de judete si din municipiul Bucuresti.

La comisiile de avizare se afla in lucru un numar de 472 de documentatii pe marginea carora specialistii ANFP acorda consultanta.
Un numar de 100 unitati administrativ-teritoriale nu au transmis catre ANFP  documentatiile necesare avizarii, dintre acestea cele mai multe fiind din judetul Cluj (9 unitati administrativ-teritoriale) si judetele Olt, Galati, Bacau, Mehedinti (cu cate 8 unitati administrativ-teritoriale).

 In acest moment, procesul de avizare s-a incheiat pentru judetele Bistrita-Nasaud, Botosani si Hunedoara.
 

“Agentia Nationala a Functionarilor Publici, prin intermediul specialistilor implicati  in activitatea de consiliere si avizare acorda tot sprijinul necesar pentru ca acest proces sa se desfasoare in conditiile prevazute de lege.
Fac un apel catre toate unitatile administrativ-teritoriale sa depuna toate eforturile in vederea definitivarii organigramelor, astfel incat la data de 16 august 2010 acestea sa fie aprobate”, a precizat domnul Andras Szakal, presedintele ANFP.

 

 

Presedinte – Secretar de Stat

Andras SZAKAL

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here