Irinel Columbeanu vrea sa fie primar al Capitalei. Omul de afaceri si-a anuntat candidatura

0
736
primaria-capitalei-cladire-arhivafotoRO

primaria-capitalei-cladire-arhivafotoROOmul de afaceri Irinel Columbeanu si-a anuntat intentia de a candida ca independent, in 2012, la Primaria Capitalei.”Ca simplu cetatean al Bucurestiului fara intrerupere in ultimii 52 de ani am curajul sa ma inscriu

in competitia de a obtine anul acesta din partea dumneavoastra increderea necesara viitorului primar general al Capitalei pentru urmatorii patru ani”, afirma Columbeanu intr-un filmulet difuzat pe internet.

Columbeanu a precizat ulterior, intr-o interventie la RTV, ca regreta ca „problema se pune doar pentru Capitala tarii si nu si pentru alte zone”.”Consider ca stam pe o mina de aur nu numai la Rosia Montana si nu tine decat de cateva capete luminate – nu ca m-as considera eu printre ele – pentru a transforma acest aur de sub noi, si mai ales din mintile noastre, in rezultate concrete, care sa se vada in viata noastra”, a afirmat Columbeanu. Omul de afaceri a precizat ca va candida independent si ca printre atuurile sale in cursa pentru fotoliul de primar sunt „un pic de inteligenta”, precum si lipsa apartenentei la vreun partid politic.

El a mai afirmat, potrivit aceleiasi surse, ca doreste sa transforme Capitala intr-un „centru de afaceri curate”.

„Nu cred ca maidanezii sunt printre prioritatile bucurestenilor, dar sunt una dintre problemele care trebuie rezolvata cu omenie, nu cu cainosenie. Cea mai mare problema este a noastra, a tuturor locuitorilor Bucurestiului, iar din acest punct de vedere cea mai buna solutie ar fi o colaborare cu prieteni de-ai nostri din alte tari. Nu e vorba neaparat de o infratire fizica, dar este nevoie de o conectare la circuitele economice aducatoare de beneficii pentru municipalitati cu orase un pic mai avansate decat noi”, a spus Columbeanu.

Irinel Columbeanu s-a aflat in atentia publicului in ultimul an ca urmare a divortului de Monica Gabor. Columbeanu detine companii care deruleaza afaceri in domenii precum constructii si comunicatii. (Mediafax)
Sursa foto: Arhivafoto.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here