Invitatie la conferinta “Afaceri din pasiuni” – 11 octombrie, Bucuresti

0
972

Cat de important este sa faci ce-ti place in viata? Dar sa ai bani? De cele mai multe ori, oamenii considera ca cele doua situatii se exclud reciproc, sau, in cel mai bun caz, considera ca a castiga bani facand ceea ce-ti place este ceva rezervat doar norocosilor carora soarta le-a scos in cale solutiile potrivite. Ne propunem ca prin acest eveniment sa aratam ca aceste solutii sunt la indemana oricui, ca oricine isi poate valorifica pasiunile, transformandu-le in veritabile surse de bunastare si stabilitate.

Vino pe 11 octombrie la hotel Marshal Garden din capitala la “Afaceri din pasiuni”, un eveniment motivational despre cat de important este sa crezi in pasiunile tale.

Vei avea ocazia sa cunosti niste oameni extraordinari care si-au gasit implinirea transformandu-si pasiunile in afaceri de succes.

Alice Nastase-Buciuta, Camelia Sucu, Luana Ibacka, Radu Moraru, Mihaela Radulescu si Dragos Anastasiu iti vor vorbi despre destinele lor profesionale si personale, despre cum si-au gasit drumul in viata, care au fost problemele cu care s-au confruntat in atingerea telurilor, si multe altele.

Persoanele inscrise pe site-ul  http://afaceri.accendotraining.ro/ pana la data de 1 septembrie vor beneficia de un pret promotional.

Va asteptam cu o cafea buna si multe multe surprize din partea sponsorilor nostri.

Mai multe detalii la numarul 0735 211 513 sau pe adresa de e-mail [email protected].

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here