Intalnire intre conducerea CJ Cluj si cea a Federatiei Romane de Tenis

0
765

Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu, s-a intalnit astazi cu doamna Ruxandra Dragomir, presedintele Federatiei Romane de Tenis, si cu domnul Silviu Matei, directorul general al acestei federatii. La aceasta intalnire, care a avut loc in contextul in care Clujul gazduieste in aceste zile meciul Romania – Danemarca din cadrul Cupei Davis, a participat si vicepresedintele Consiliului Judetean Cluj, dl. Vakar Istvan.

”Va multumesc pentru faptul ca ati ales din nou orasul nostru drept gazda a acestei prestigioase manifestari, sper ca si pe viitor sa avem colaborari la fel de bune. De fapt, cred ca judetul are nevoie de o baza sportiva special pentru tenis, mai ales avand in vedere faptul ca am avut o traditie in acest sport. Pe de alta parte, fara sa vreau sa jignesc pe cineva, Cluj-Napoca este un oras cultural si elevat, locuitorii sai apreciaza mult tenisul si simt nevoia unor evenimente de anvergura, gen meciurile de Cupa Davis”, a apreciat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Horea Uioreanu.

La randul sau, doamna Ruxandra Dragomir s-a declarat foarte multumita de conditiile de la Cluj, de colaborarea cu Consiliul Judetean, dar si de publicul prezent la meciul anterior. ”Atmosfera de aici nu am regasit-o la meciurile din Bucuresti, numarul spectatorilor este mult superior celor din capitala. Ciprian Porumb a dorit sa aduca echipa aici, noi l-am sprijinit si la meciul de anul trecut, a fost bine, asa ca a fost firesc sa revenim”, a precizat presedintele Federatie Romane  de Tenis.

Horea Uioreanu si-a exprimat speranta ca publicul de la Cluj va purta noroc echipei Romaniei si ca meciul de la toamna, cel din turul doi al Grupei I a zonei Euro-Africane, cu Olanda, se va desfasura tot aici.

in acelasi timp, presedintele consiliului de administratie al SC Cluj Arena, domnul Radu Sporis, a abordat in cadrul discutiilor cu d-na Ruxandra Dragomir posibilitatea disputarii pe Cluj Arena a unuia dintre meciurile din etapele viitoare ale competitiei. Presedinta FRT s-a aratat interesata de aceasta propunere, precizand faptul ca o eventuala decizie in acest sens va putea fi luata doar in functie de parcursul echipei nationale de Cupa Davis a Romaniei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here