Inmanarea titlului de „scoala Europeana” Centrului scolar pentru Educatie Incluziva Cluj-Napoca

0
529
certificat-scoala-europeana

certificat-scoala-europeanaCentrul scolar pentru Educatie Incluziva, institutie de invatamant special aflata sub autoritatea Consiliului Judetean Cluj, se numara in acest an printre institutiile castigatoare ale competitiei scoala Europeana, reusind aceasta performanta la chiar prima participare in cadrul acestui concurs.

 Certificatul de scoala Europeana se acorda pentru o perioada de trei ani cu scopul de a evidentia efortul scolilor in asigurarea dimensiunii europene in educatie si racordarea managementului institutional la politicile europene in domeniul educatiei si formarii profesionale.
O delegatie a Centrului scolar pentru Educatie Incluziva va participa la Palatul Parlamentului in data de 22.04.2010 la ceremonia de decernare a titlului scoala Europeana de catre Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.
 „Faptul ca inca o scoala speciala aflata sub autoritatea Consiliului Judetean Cluj a obtinut titlul de „scoala Europeana” demonstreaza ca nu e vorba de performante izolate ale uneia sau alteia dintre scolile noastre ci de un sistem generalizat caracterizat de calitate si inalte standarde profesionale. Calitatea procesului educativ si conditiile oferite elevilor cu nevoi educative speciale au constituit un argument extrem de puternic in vederea obtinerii acestui titlu” apreciaza presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.

Biroul de presa
19.04.2010

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here