ING Bank anunță cei șase vorbitori la Go Tech World

0
1951

ING Bank România anunță cei șase vorbitori  la Go Tech World: The New Reality, cel mai important eveniment dedicat tehnologiei, inovației și economiei digitale din Europa de Est. Pentru al doilea an consecutiv, ING este partener principal al evenimentului, care va avea loc anul acesta pe 11 și 12 noiembrie, în mediul online. Astfel, pe lângă spațiul de expoziție și socializare virtual, compania aduce un mix de vorbitori locali și internaționali, atât pe scena principală, cât și pe scenele dedicate subiectelor specifice precum Java, DevOps sau Retail & E-commerce.

11 noiembrie

  • Scena principală: Prima zi a conferinței va fi deschisă de către Răzvan Sighinaș, Chief Information Officer, care va vorbi despre digitalizare în contextul presiunii de a câștiga victorii rapide și cum să gândești pe termen lung atunci când dezvolți un proiect.
  • Scena Digital Marketing: Silvia Dumitrașcu, Web Performance Product Lead va vorbi despre elementele SEO și UX necesare construirii unui website de succes, care să aducă relevanță clienților.
  • Scena Java: George Dragomir, Senior Java Developer, va explica beneficiile realizării testărilor folosind ArchUnit, astfel încât documentația privind codul de la începutul proiectului să rămână relevantă pe parcursul implementării.

12 noiembrie

  • Pe scena principală în cea de-a doua zi a evenimentului va participa Olivier Guillaumond, Global Head of Innovation Labs and Fintechs, care va pune în perspectivă rolul fintech-urilor în contextul sănătății financiare, amintind și tendințele și inovațiile recente din această arie.
  • Scena Retail & E-commerce: Katharina Herrmann, Global Head of Platforms & Beyond Banking, va vorbi despre ce înseamnă, de fapt, o platformă și care sunt pașii principali pentru a o construi sau chiar pentru a deveni una.

 

  • La scena DevOps va participa Job Blom, Expert Feature Engineer ING Group, care va prezenta un studiu de caz despre ce înseamnă DevOps în cadrul unei bănci, folosind parcursul ING de integrare și livrare continuă.

 

La eveniment vor participa 16.000 de profesioniști ai mediului de afaceri, fiind astfel cel mai amplu eveniment de business al anului din România și CEE. Biletele pot fi achiziționate online accesând gotech.world.

 

Pentru mai multe detalii:

Dana Ceaușu

PR Manager

M: 0786 305 204;

[email protected]

   

 

ING

ING Bank România este parte a ING Group, instituție financiară internațională globală, care oferă servicii bancare unui număr de peste 38,8 de milioane de clienți individuali, companii sau instituții din peste 40 de țări.

Înființată în 1994, ING Bank România este în prezent o bancă universală, oferind produse și servicii tuturor categoriilor de clienți – companii mari și mici, instituții financiare, mici antreprenori și persoane fizice. ING Bank România este a patra bancă în top 10 bănci locale, conform activelor, și singura bancă cu creștere organică, fără achiziții de portofolii de clienți sau alte bănci. ING Bank România este o bancă universală cu peste 1,6 milioane de clienți din trei segmente de business: persoane fizice (retail), companii IMM-uri și Mid-Corporate și Wholesale Banking.

Misiunea ING este aceea de a-i susține pe oameni să fie cu un pas înainte, în viață și în afaceri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here