Infinit Solutions lanseaza noul MedLife.ro

0
786

Infinit Solutions a lansat MedLife.ro, o platforma online complexa dezvoltata pentru MedLife, cel mai mare operator de servicii medicale private din Romania.
Alex Cernatescu, CEO Infinit Solutions: „Medlife.ro este o platforma interactiva de ultima generație prin care utilizatorii pot accesa practic toate informatiile necesare, de la vizualizarea rezultatelor analizelor la un tur virtual al principalelor locatii.

 Dezvoltarea Medlife.ro a fost o adevarata provocare și este un proiect complex, ambițios care trebuie sa ilustreze și in online dimensiunea la care MedLife a ajuns in cei 14 ani de prezenta pe piata.”
Informația despre activitatea MedLife este ampla și relevanta, prezentarea serviciilor fiind completata de o descriere amanuntita a laboratoarelor, a gamei de analize medicale precum si de rubrici despre tehnici medico-chirurgicale si sfatul specialistului.
De asemenea MedLife.ro dispune in premiera pe piata noastra de un simulator al organismului uman care indica, in functie de zona in care vizitatorul acuza dureri, serviciul medical care se potriveste cel mai bine starii acestuia de sanatate si ulterior pacientul isi poate face o programare la medicul recomandat. Este o metoda foarte eficienta care salveaza timp si ofera, online, posibilitatea de a face foarte rapid o programare.
Ina Badarau, Coordonator Relatii Publice MedLife: “Platforma online dezvoltata de Infinit Solutions este un instrument pus la dispoziția clientilor noștri, un site inovator ce dispune de o interfața proaspata și captivanta, dezvoltata in acord cu strategia de comunicare a MedLife. Sustinuți de dorința de inovație si cunoscand importanta comunicarii online, am incercat sa oferim prin acest proiect o alta dimensiune a viziunii și valorilor pe care le promovam. Una dintre aplicatiile de care suntem foarte mandri este simulatorul organismului uman, care  ajuta pacienții sa aiba o prima viziune asupra problemelor cu care se confrunta și, totodata, asigura un flux organizat al acestora  catre specialistii recomandati.”
Site-ul Medlife.ro a presupus o dezvoltare integrata, agenția asigurand in cadrul acestui proiect execuția conceptului creativ, implementarea tehnica de la parțile statice la cele video, 3D și alte tehnologii de ultima generație dar și partea de consultanța in ceea ce privește comunicarea in mediul online. Platforma  cuprinde printre altele si informații generale, de la evoluția medicinei pana la ultimele tehnici folosite in domeniu.
MedLife este compania care iși dedica toate resursele pentru a asigura fiecarui client servicii medicale profesioniste la cele mai inalte standarde, bazate pe un suport tehnologic de ultima generatie, in condiții impecabile de siguranța și confort.  
Infinit Solutions este una dintre cele mai puternice agentii independente de interactive din Romania. Pastrand focusul pe zona de online, Infinit Solutions utilizeaza competențele din ATL, BTL, PR, Media buying si planning pentru dezvoltarea unor platforme de comunicare integrate. Agentia dispune de resurse complete inhouse pentru dezvoltarea și gestionarea campaniilor integrate de digital trade marketing, BTL neconventional, mobile marketing, direct marketing inovativ și dezvoltarea de software customizat.
in portofoliul Infinit Solutions se afla clienti precum Honda Trading Romania, X-Trade Brokers, Adama, Rompetrol, Doncafe, RIN Hotels, Domus Stil, Artmark, Galeriile Noblesse si multi altii.
Mai multe detalii pe www.infinitsolutions.ro .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here