Încununarea succesului cu momente de vis

0
1543

Evenimentele au fost întotdeauna asociate atât cu bucuria pe care o trăiești în acel moment, însă și cu mult stres, atunci când începi să planifici pas cu pas ceea ce ai de făcut. De acum, alături de echipa Eventus Mobili totul este mult mai simplu, deoarece o parte din gânduri îți sunt rezolvate.

Eventus propune un concept inovativ, extrem de util, acela de închiriere de mobilă pentru orice tip de eveniment. Pornind de la mobilier lounge, corturi pentru nunți, accesorii evenimente, până la mobilier office, totul vine în sprijinul tău la doar un click distanță: www.eventus-mobili.ro.

Pornind de la etimologia expresiei eventus mobili, care în limba latină înseamnă eveniment mobil, luați în considerare faptul că putem aduce la îndemâna dumneavoastră orice aveți nevoie, în cel mai scurt timp. Orice vis, gând, idee se poate concretiza cu mult mai ușor. Ce ne certifică în acest domeniu? O experiență acumulată de mai bine de 12 ani, o echipă bine instruită, talentată, timp de calitate acordat clientului. Iată trei dintre pilonii de bază în desfășurarea oricărei activități calitative.

Citește și: Închirierea de mobilier pentru evenimente

Eventus Mobili cunoaște secretele unui eveniment de succes, de aceea dorim să împărtășim cu dumneavoastră cheia spre realizarea evenimentului mult dorit, fără prea mult stres. Astfel, un prim pont constă în faptul că echipa noastră aduce mai aproape de clienți  mobilier pentru evenimente sau expoziţii, livrat acolo unde este necesar, oriunde în țară.

Eventus Mobili- o călătorie în viitor…

Accesorii evenimente, aparatură audio/ video, mobilier pentru copii, mobilier expozițional și nenumărate alte surprize vă așteaptă în colaborarea cu noi. Faptul că suntem oameni, avem idei diferite și așteptări diferite, ne face să fim unici, speciali, de aceea avem nevoie în orice demers de echipe talentate, care să intuiască și să pună în aplicare dorințele atât de diverse ale clienților. În acest moment este mult mai ușor să visați, iar noi vom ține cont de orice vis și vom încerca să îl facem să devină cât mai real. Zile onomastice, nunți, prezentări office, întruniri, totul capătă un alt sens cu logistica și mobilierul de calitate. Suntem deschiși spre lucruri frumoase, idei formatoare și reformatoare, așadar tot ceea ce trebuie să faceți este să ne expuneți planul.

Un eveniment trebuie ținut minte, iar amintirea trebuie să fie una plăcută pentru audiență, așadar primii pași constau în alegerea unei echipe muncitoare, evidențierea ideilor complete și complexe, finalizându-se printr-un parteneriat cu scopuri comune, eficiente.

Dacă încă citiți rândurile scrise special pentru voi, dragi clienți, vă rugăm să ne contactați la unul dintre numerele de telefon: 0727.955.000 / 0762.662.222, sau la adresa de e-mail: [email protected]. Evimentele devin mai plăcute sub îndrumarea echipei Eventus Mobili, o companie a viitorului, a clienților moderni, o călătorie începută încă din anul 2010 și care sperăm să continue mult timp.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here