Incepe montarea scaunelor pe Cluj Arena

0
663

Consiliul Judetean Cluj a finalizat procedurile de alegere a scaunelor care vor fi montate pe viitoarea arena sportiva a judetului Cluj. Modelul pentru care s-a optat este un scaun din plastic, rabatabil, cu cadru metalic pentru exterior, fixat cu ancore de gradene, din gama celor  regasite pe stadionul Alianz Arena din Munchen.

„Aceste scaune se vor monta in spatiul de tribune rezervat spectatorilor. intr-o etapa urmatoare vom hotari ce tip de scaune vor fi achizitionate pentru zona VIP si pentru presa. in data de 15 aprilie va avea loc prezentarea modelelor, iar in 22 aprilie va incepe montarea primelor 500 de scaune. Toate scaunele vor fi montate pana in data de 1 iulie” , a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, d-nul Alin Tise.
Scaunele cu care vor fi dotate gradenele sunt in numar de 28.437, la care se vor adauga ulterior 1.537 de locuri VIP, diferentiate pe trei clase (business, standard si VVIP), plus 227 de scaune pentru presa, care vor fi dotate cu spatar, cotiera si planseta pliabila in maner (fixe si mobile). Scaunele care vor echipa gradenele sunt pe nuante de gri, de la gri deschis pana la gri inchis. Viitoarea arena sportiva va avea in final un numar de 30.201 locuri.

Biroul de presa
04.04.2011

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here