Începând cu luna martie, NATIVIA se alătură Rețelei de sănătate REGINA MARIA

0
732

București, 13 martie 2023. Începând cu luna martie, Nativia se alătură Rețelei de sănătate Regina Maria, într-un proiect ambițios prin care liderul în calitatea serviciillor medicale din România va pune bazele unui centru de excelență și de formare profesională în obstetrică-ginecologie, împreună cu prof. dr. Gheorghe Peltecu – fondatorul Nativia.

 

”Sunt bucuros să mă alătur echipei Regina Maria în această etapă de dezvoltare a specialității de obstetrică-ginecologie. Cred foarte tare că în România este mare nevoie ca liderii medicali cu vastă experiență clinică și academică să susțină creșterea și performanța tinerelor generații de medici, care vor prelua ștafeta. Prin centrul pe care îl vom dezvolta împreună cu echipa Regina Maria, ne dorim să formăm nu numai buni profesioniști, ci și caractere. Ne propunem să formăm viitorii lideri în medicină, specialiști care prin aportul lor și cu ajutorul tehnologiei medicale de ultimă generație de care dispune Rețeaua de sănătate Regina Maria să deschidă noi orizonturi și oportunități în domeniu.”, a declarat prof. dr Gheorghe Peltecu, fondatorul Nativia.

 

Fiind una dintre cele mai moderne clinici medicale de obstetrică-ginecologie, Nativia a fost înființată la începutul anului 2020 și este formată dintr-o echipă de 50 de specialiști. Numai anul trecut, Nativia a avut peste 25,000 de paciente.

 

”Alăturarea Nativia în cadrul Rețelei de sănătate Regina Maria este o confirmare a tot ceea ce am construit bine în ultimii ani în domeniul obstetricii și ginecologiei, dar și o dovadă în plus a încrederii și a înaltei performanțe medicale. Avem cea mai bună echipă medicală de obstetrică-ginecologie din România, iar acum ea devine cu adevărat imbatabilă. Sunt extrem de mândru de toți colegii mei și mă bucur că împărtășim aceeași cultură a calității cu echipa Nativia, dar și aceeași dorință de a seta standardul în pregătirea tinerilor specialiști”, completează Fady Chreih, CEO al Rețelei Regina Maria.

 

Nativia este o clinică de obstetrică-ginecologie care reunește o echipă tânără de medici cu stagii de supraspecializare în spitale de prestigiu din Europa, formați sub îndrumarea Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, medic primar în obstetrică-ginecologie, profesor universitar în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” și doctor în științe medicale. Acesta are o experiență de peste 35 de ani, iar principalele sale competențe sunt ginecologia oncologică, chirurgia laparoscopică și chirurgia oncologică mamară, fiind un lider de opinie, atât din punct de vedere clinic cât și academic. Prof. Dr. Peltecu s-a dedicat în întregime carierei în medicină și formării profesionale a unei echipe multidisciplinare de medici, alături de care activează la Nativia.

 

Familia Peltecu, respectiv Nativia, au fost asistați în tranzacție de echipe de consultanți, respectiv:

  1. Coordonatorii proiectrului: Florin Cerna (Brink Think Management) și Alexandru Medelean (Wise Way Advisors)
  2. Asistența legală: Filip & Company

 

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA este operatorul cu cea mai mare expertiză în integrarea şi dezvoltarea cu succes a jucătorilor privaţi care devin parte a reţelei.

Alăturarea Nativia în cadrul Rețelei urmează o strategie generală de leadership în calitatea actului medical și siguranța pacienților, cu investiții majore în atingerea și menținerea unui standard de excelență în serviciile medicale.

 

Despre Rețeaua de Sănătate REGINA MARIA

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA este lider în calitatea serviciilor medicale din România, fiind singurul operator care deține trei spitale cu acreditări internaționale. Prin cele 16 acreditări deținute – o performanță unică în Europa Centrală și de Est, REGINA MARIA demonstrează constant angajamentul său pentru excelența medicală și siguranța îngrijirii pacienților.

Totodată, REGINA MARIA a inovat și segmentul serviciilor medicale pentru companii, lansând în premieră în România conceptul de abonamente corporate, în urmă cu peste 25 de ani. Mai recent, compania a dezvoltat și pachete medicale specializate pentru IMM și persoane fizice, gestionând în prezent un portofoliu de peste 770.000 de abonamente. În plus, în ultimii 10 ani, REGINA MARIA a investit peste 200 de milioane de euro în dezvoltarea sistemului medical din România, prin modernizarea sau deschiderea de noi locații, achiziția de aparatură performantă și pregătirea echipelor medicale.

REGINA MARIA este singura companie de servicii medicale din România care a preluat în totalitate și a integrat cu succes peste 35 de alți jucători de pe piață, având o prezență proprie în mai mult de jumătate din județele țării și acoperire națională prin intermediul celor peste 330 clinici partenere. Compania reunește peste 8.000 de angajați și colaboratori și oferă servicii complete de spitalizare și chirurgie, maternitate, policlinică, imagistică, laborator și stocare de celule stem, unui număr de peste 6 milioane de pacienți.

În 2023, REGINA MARIA a lansat un nou proiect medical – EXAVET, primul laborator de Analize și Imagistică Veterinară din cadrul rețelei marcând intrarea pe o piață nouă pentru liderul în calitatea serviciilor medicale din România.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here